2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
با من خیلی خوب برخورد نکردش برای همین باهاش شک دارم گفت نوک بینی تو دست نمیزنم اما من اصلا از نوک بینی ام خوشم نمیاد وقتی بهش گفتم نوک بینی رو حتما میخوام جمع بشه گفت برو پیش یه دکتر دیگه برای همین تردید کردم اگه واقعا این همه ازش تعریف نشنیده بودم باورم نمیشد که کارش خوب باشه آخه اینجا میگن تقریبا نظرمریض رو قبول میکنه اما اصلا اخلاقش خوب نبود
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهره سجادیان کلا بی اعصابه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
وقتی از سجادیان نا امید شدم رفتم مطب منصوری اونجا یه نفر بود 6ماه پیش عملییده بود که خوب بودش اما یکی بود همون موقع گچ بینی شو باز کردن که خیلی جالب نبود اما هر چی اینجا میپرسم کسی منصوری رو نمیشناسه نمیدونم اون موقع که گچ رو برمیداره میشه روش نظر داد یا نه
با منم بی اعصاب رفتارکرد بهش گفتم نوک بینی خیلی گرد و تیز خوشم نمیاد گف یا گرد میشه یا تیز دیگه مگه چیز دیگه ای هم داریم گفتم بله مکعبی خخخخ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من از اول این تاپیک کم و بیش دارم مطالب بچه ها رو نگا میکنم ببینم کسایی که با سجادیان عمل کردن از قبل عمل تا بعدش نظرشون چی بوده :D نیلوفر تو از همون اولا بودی که عزیز جان نمیخوای عمل کنی ؟؟ :)) من چند ماهه این فکر عمل افتاده به جونم دارم دیوونه میشم میگم زودتر هرکاری میخوام بکنم بکنم دیگه...تو چه صبری داری :D
اخه میگفتن خیلی خوش اخلاقه که اگه نوک بینی منو حاضر شه یه خورده جمع کنه هیچ جا نمیرم اول مرداد میرم برای اولین وقتی که داره عمل میکنم پیشش
من هم سه ساله دارم عمل میکنم همه بهم میخندند خواهرم اولین دکتر رو که رفت اولین وقت عمل که داشت رفت عمل کردش من سه ساله فقط مطب گردی میکنم
فاطمه وسواسی شدم دیگه سجادیان خوبه دکتر بدی ب نظر نمی رسید من تا الان از همه بیشتر با کامیابی اوکی بودم ولی بهم گف سوراخ راست عینیت یکم بالاتر از چپیس الان مشخص نیس ولی سر بینی بره بالا کاملا مشخص میشه چون پره هاشو دست نمیزنم ولی بینیه خوبیه اگه این حرفو بهم نمیزد باهاش عمل میکردم ولی الان دودل شدم اخه تا حالا هیج دکتری بم نگفته بود اینو
قشنگ میفهمم چی میگی نیلوفر...ادم هر چی بیشتر پرس و جو میکنه و میبینه بدتر وسواسی میشه و هی به شک و تردید می افته.. ولی من مطمئنا انقدر صبر کردی حتما یه دکتر عالی پیدا میکنی که همونی که انتظار داری واست در بیاره :* شما هم همینطور زهره جون 3> من اون قدر حساس نیستم ... برم پیش سجادیان ببینم چی میگه..بعدشم یحیوی...اگه خوشم بیاد از خودشون و کارشون که حله.. :D دیگه واقعا اعصاب گشتن رو ندارم :| تو اینستای سجادیان یه جوری قربون صدقه ی دکترشون میرن که ادم هوس میکنه فقط با همین عمل کنه :D
فاطمه کامیابیم بد نیس ی سری بش بزن اگه ب من اون حرفو نمیزد باش اوکی بودم
من بینیم یه کمی گوشتیه ... نمیدونم کامیابی خوبه واسه بینی های گوشتی ؟؟؟ من واسه بینی های گوشتی تعریف همین سجادیان و یحیوی رو خیلی شنیدم...هنوز نرفتم مطباشون ولی...گفتم اینا رو برم اگه خوشم نیومد باز گزینه اضافه کنم به لیست :D
ب من گف 6گفتم دکتر تخفیف نداره گف5800خخخخ همون 6بش بدم سنگین ترم واس 200تومن
2810