2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015415 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dona جان منم اون روزی که رفته بودم مطب ن ا د ر ی ا ن نمونه ببینم دم دختری اومد که من ازش پرس گبا م ل ک ا ن عمل کرده خیلی راضی بود به نظر منم خوب بود ومادرش می گفت دخترم کلی چهرش تغییر کرده.
نه مینا هموم 4 شنبه هفته پیشو می گم 4 شنبه خیلی برف بود در ضمن عطیه هم گفت به بچه های 3 و 6 ماه و 1 سالش گفته بعد ید بیایند گفتم تو این برف برف نهایتا 2 تا با چسب ببینم منصرف شدم فکر کنم از نادر باید بعد عید نمونه ببینیم اما س ا م ی و دوباره دوشنبه میرم دعا کن همش چیزهای خوب ببینم.
اره مینا اونی که من دیدم خوب بود البته مثل تو مو شکافی نکردم از دور دیدم من خوشم اومد اما فکر کنم سبک ارتفاع دار بود نوکش. اما فکر کنم باید بری مطب تا دقیق تر ببینی بعد مینا به نظر من بینی قبل عمل خیلی مهمه ها دیگه وقت نشد ازش بپرسم چطوری بودی یا یادم نیست پرسیدم اما مادرش گفت دخترم خیلی تغییر کره باید قبلشو می دیدید .

بچه ها حتما عکس های قبل عملو ببینید یا بپرسید چطوری بودن
اگه قیافت قبل عمل با اون بینی خوب بوده و فقط بینیت ایراد جزیی داشته نه خوب نیست خیلی تغییر کنی.من الان با این موضوع یکمی مشکل دارم.بینیم تو تمامرخم خوبه و قیافم دوسدارم ولی نیمرخ بینیم یک قوز داره اونو دوس ندارم.نمیخوام با عمل قیافم خیلی عوض بشه.
عکس بینی صفحه 1709
چرا اما احتمالا از نادر نمونه نمی تونم ببینم و واقعا به این نتیجه رسیدم عکس هرگزملاک تصمیم گیری نیست . نمنه چسبی هم همین طور اگه دونشبه به نتیجه نرسم دیگه نمی تونم به اینور عید فکر کنم.
کتانه جان من متوجه همچی می گی اما تغییر خوب مهمه مثلا مثل نمایان شدن بیشتر گونه ها مثل بر طرف شدن سیاهی یا گودی زیر چشم یا فرم زیبای لب با لا نمودار شدن یا کسی که پشت لب نداره براش بوجود بیاد یا اونی که داره زیاد بلند نشه . اگه صورتی خیلی کشیدس کمی گرد بشه و این چیز ها رو می گم تغییر مثبت .

من خودم با نرم افزار هی بینیمو طراحی می کنم هی قوزشو از بین می برم اینقدر چهرم لوس می شه
آله نونوش بنظرم خوبه فقط من سوراخوی بینیم خیلی کوچیک شده انگشتم درس حسابی نمیره تو مماخم بعدش گلاب به روتون اگه یموقه پر بشه توش مثلا تو خیابون باشم یا هوام سرد باشه آبریزش بگیرم بعد زودی باید تمیزش کنم وگرنه صدام تغییر میکنه اونموقه همه میفهمن مماخم عمله
دلم فقط آرامش میخواد... 
2810