2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو منیر جان شما موقع ورزش یا پیاده روی میتونید از بینی نفس بکشید؟؟؟ من موقع پیاده روی میوفتم به آبریزش بینی شدید و نفسم پس میره!!! به نظرتون این طبیعیه؟؟ خیلی نگرانم دکترمم آدم درست حسابی نیست که ازش بپرسم 😭😭😭😭😭
بچه ها همین جوری که داشتم سرچ میکردم دکتر محمد گلی متخصص گوش حلق بینی رو پیدا کردم به اینستا و سایتش سر زدم عکساش به نظرم خوب بود. کسی تا حالا پیشش رفته؟اطلاعی ازش داره؟نظرتون درباره کارای ایشون چیه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلاااام دوستان خوبین ؟؟ خیلی وقته سر نزدم ماشالله چ همه جدید چه خبر ؟؟ ی چنتا سوال ؟؟ من الان دماغ جدیدم ۲ ماهو ۲۲ روزشه از کی می تونم واقعا برم باشگاه یا استخر یا عینک افتابی بزنم ؟/
اکرم جون ممنون بینیت مبارک استخر فکر کنم بعد 2 ماه میتونی بری اما شیرجه نزن کلا بذار خوب خوب شه دیگه چرا میخوای ریسک کنی این همه عذاب و زحمت رو ب جون خریدی ؟!درضمن از پزشکتم بپرس
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
الین جون کی عکس بینیتو میزاری ؟من که بیصبرانه منتظرم. راستی کسی جواب نداد برای بار سوم میپرسم کسی کار سجادیان رو از نزدیک دیده؟ میتونه بینی خوش فرم و تقریبا طبیعی در بیاره؟
2810