2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015448 بازدید | 66527 پست
من فقط ایبانه رو رفتم کارش بد نبود اما به درد من نمیخورد ولی خیلیاااا راضی بودن اینجا من تنها چیزی که بدم اومد انگار سایز بینی و دست نمیزنه خیلی
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکترهایی ک رفتم با حدود دستمزد براتون میزنم : (رنج قیمت 4-5 م ب بالا) دکتر صوفی زاد (هم راضی هم ناراضی) خدا کرمی ( راضی ) (رنج قیمت 6-8 ب بالا ) شهریار یحیوی (راضی ) آتوسا ضیغمی (راضی ) سرکارات (بیشتر فک و صورت ) بهادری (دوست سرکارات )( راضی ) بشارتی زاده ( راضی ) کلانتر هرمزی (راضی)(بیشتر جمجمه و کام و لب و شکری) چایچیان ( راضی ) موحدی (راضی) (رنج 9 م ب بالا ) منافی (اکثریت راضی - در این تاپیک و ترمیمی 2-3 نفر ناراضی بدلیل عدم تغییر سایز بینی و...) امیری زاد (راضی ) عباس زاده ( زاضی ) امامی( راضی ) قناعت پیشه (نمیدونم ) چون ب من گفت دکتر قبوت نمیکنه برو منم اطلاعاتی ندارم ....فقط میدونم خیلی گرون میگیره منشیشم دخترشه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
رکسانا جان من تهران نیستم و اصلا مطب گردی نکردم که راهنماییت کنم...دارم از تجربیات دوستان استفاده میکنم. تو پیش ابیانه رفتی؟ میگن طبیعی کار میکنه؟ نظرت چی بوده در مورد ابیانه؟
نگارین جون به سلامتی عزیزم.خوشبحالت دکترتو پیدا کردی من که دیگه دارم دیونه میشم همش دودلم که کار فلان دکترخوبه بینیمو میتونه قشنگ دربیاره یا نه.من تا 5یا6میتونم هزینه کنم
بچه ها این نظرات ک نوشتم نظر مریضهای مطب ها بوده و حالا برآورد خودم رنج اول : فقط خدا کرمی دلیل : هر بینی متناسب هر صورت - قیمت مناسب - منطقی -عمل بسته بدون وجود بخیه - تقارن مورد قبول سوراخ های بینی -مذل نیمه فانتزی و طبیعی . رنج دوم : بشارتی زاده : (شاگرد امیری زاد ) طبیعی کار - بدون مشکلات تنفسی یحیوی : طبیعی کار - بدون مشکل تنفسی (الین تحقیقات کرده و در بین اطرافیانش مشکلی ک در این تاپیک در مورد افتادگی نوک بینی بعد از چند سال مطرح شده رو ندیده ) کلانتر هرمزی : فوق طبیعی کار - عمل بسته - بدون بخیه - بدون مشکلات تنفسی (رنج سوم ) منافی : اولیه هاش خوب بودن . (جز دو مورد ک یکیش ب نظرم هنوز خیلی خیلی بزرگ بود و انگار ی عمل حسابی دیگه میخواست اما خودش راضی بود - خواهر دوستم ک راضی نبود ) طبیعی کار - ترمیمی هاشو خیلی تعریف میکنن من دومورد دیدم . یکی رو بدلیل برداشتن بافت از پیشانی و دیگری رو از ظاهرش اصلا ترسیدم .... چون گویا پروسه ترمیمش طولانیه و میگه تا فلان کار رو نکنی عملت نمیکنم .(حرفی ک ب خودمم زد ) امیری زاد : طبیعی کار - اولیه اطلاعی ندارم . ترمیمی ها نا اونجایی ک من صحبنت کردم راضی بودن همه . پزشک هایی هم ک رفتم برای ترمیم بین د .منافی و امیری زاد بیشتر امیری زاد رو معرفی کردن عباس زاده : ترمیمش پیوند دست ب بینیه . اولیه یه دونهتو این تاپیک دیدم میگفت راضیه . من اصلا متدشونو قبول ندارم برای ترمیم امامی : مریض هاش راضی .هم ترمیم هم اولیه (برای ترمیم من برش خط خنده روشش بود - من برای خودم مناسب ندیدم ) کامران اسعدی : ترمیم های فوق العاده سنگین در حد سوختگی مریش هاش همه راضی اولیه ندیدم - روش ترمیمش (باد کردن پوست با گذاشتن دستگاه زیر چانه یا پیشانی و سپس پیوند بافت )
دوستای گلم.ممنون میشم همینجا فعالیت داشته باشین.من اگه تو تاپیک فعال نیستم.بخاطر اینه که اطلاعاتم خیلی کمه.ولی مرتب میخونم مطالبتونو.من تلگرام ندارم.اگه اینطوری باشه بخاطر گروه باید نصب کنم.که متاسفانه فقط محدود به این گروه نمیشه.وگرنه حتما اینکارو میکردم و دیگه اینکه دوستای عزیزم اگه گروه تشکیل بدین و اینجا فعالیت نداشته باشین.گروه محدود میشه.با همون اطلاعات قبلی و اینکه خیلیا مثل من منتطر نتیجه کارتون هستیم.مثل شما الین عزیزم.که ایشالا صحیح و سالم در حال استراحت هستی
تو این تاپیک عملی های دکتر غلامرضا احمدی تو کلینیک مبین نبش یکی از بوستان ها هم از عمل اولیه شون راضی بودن . من دیگه خسته شدم بس ک نوشتم . امر دیگه هم باشه در خدمتم بقیه دکتر ها هم ک یادم بیاد مینویسم . راستی د . نراقی هم رفتم اما کلا فقط نارضایتی از مریض هاش تو این تاپیک و بقیه جاها شنیدم . چون تو مطبش مریض بود اما عملی ندیدم ک خودم بپرسم واااااااایی..... دکتر دیلمی رو دورشو خط بزنید واسه بینیفقط ساکشنش هم قیمتش خوبه هم کارش وگرنه بینی رو داغون میکنه .... چون خودشم دبیر کمیسیون پزشکیه دیگه بیخیال شکایت هم باید بشی روز اول تو معرفی نامش چنان ازت تعهد میگیره ک بری دیگه برنگردی ..... ایشالله
2810