2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها...مشخص بو که عمل کرده؟؟ ایرادی داشت که بشه ازش گرفت؟ مثلا فلان قسمتو خراب کرده؟ بینی من فکر کنم ایراد اساسی نداشته باشه فقط برای صورتم بزرگه یه ایرادش اینه که نوکش از نیم رخ تیزه نمیدونم دکتر ابیانه میتونه برای من خوب باشه یا نه؟ اگه عکس بینی ام رو بفرستم میتونی نظرت رو بگی؟ الین جون این سایت رو نگاه میکنی؟ http://mynose.ir/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87/#comment-1661 به نظرم بی اندازه از دکتر ابیانه خوب گفتن ...انگار که میخواستن جو رو بر علیه ش خیللی خوب کنن میشه به نوشته هاش اعتماد کرد؟
ریحونه حون مبارکت باشه حتما عکس بزار تو لاین که نموندی ...خدا رو شکر از مفرد راضی امشب بچه های دیگه هم عمل داشتن براتون خبرشونو میارم سایت دکتر هم نمیدونم چی شده پیدا نمیشه شاید داره درستش میکنه افق جان یه سری هم به مفرد بزن خرابکاریش کمه و کاراشم شیکه و طبیعی ...دوستای من خیلیاشون باهاش عمل کردن و همه راضین...اولین عمل تو گروه لاینش من بودم بعد کلهم رفتن سراغ مفرد ...البته خودا باید بری مطب و به حرف 100نفرم شده اعتنا نکنی درمورد دکتر ابیانه بهت بگم انتخاب اول و اصلیم بود خیلی به کاراش دل بسته بودم ولی وقتی دوستام رفتن دیدن که کاراش فقط رفع ایراد جزیه و زیبایی خاصی نداره کاراش اما از لحاظ تنفسی و ظاهری مریضا هیچ نشکلی ندارن و مهمتر اینکه یهو قیمتش رفت بالا که کلا قیدشو زدم رفتم سراغ انتخاب بعدیم مفرد...
نگین جون مرسی که نظرتو گفتی مفرت چقدر هزینه عمل میگیره؟ من بینیم گوشتیه...گوشتی ها رو هم خوب عمل میکنه؟ منم بینی طبیعی میخوام...به خصوص که سر بالا نشه من بینی م سر بالاس تقریبا و کوتاهم هست... خیللی میترسم که یه دکتری بزنه کوتاهش کنه و شبیه خوک شم به خدا اینقدر داغونم که نمیدونی... ای کاش تهران بودم و میتونستم همه مطبا رو برم و انتخاب درستی کنم
افق جان برای من کلا 3.5 شد مطبش خیلی از مریضای گوشتی هستن خیلیم خوبن شکلاشون خدا رو شکر من خودم گوشتی بود بینیم سربالا هم تمیکنه مگر اینکه خودت بخوای... وارش درکل طبیعی و شیکه یه بینی ساده تحویل نمیده عزیزم منم اهل کردستانم 1روز پاشدم رفتم کرح چتدتا دکتر گشتن که متاسفانه اونروز مفرد مطبش نبود بعدا از راه دور و تلفنی باهاش وقت عمل گرفتم چندتا هم فقط ازش عکس دیدم روز عمل رفتم دیدمش خدا رو شکر به خواستم خیلی توجه کرد گفتم که بینیم درازه حتما کوتاه شه بقیه مواردشم خودش با سلیقه ی خودش انجام داد که خدا رو شکر عالیه یه روز مشخص کن رفتی تهران مطب اونم بری یا مطب کرجش که خیلی نمونه هست...1روز فقط بزاری کافیه لیستتو بشدت تنظیم کن در اندازه 3 4 تا دکتر و همشونو برو الویت به الویت خط بزن من این کارو کردم
افق جان درمورد اینکه دکتری که قیمتش زیاده کارش خوبه و قیمتش کمه کارش بده خیلی بحث کردیم دکترای با قیمت بالا من واقعا ازشون بیشتر ناراضی دیدم سامی شیروانی... دکترای اهران بیشتر رنج قیمتشون 3.5 الی 5 6 تومنه ...بیشتر براساس تعرفه وزارت بهداشت میگیرن...البته مفرد هم داره گرون میکنه 4 اینا میگیره دکارای دیگه ی زیادی من شنیدن و رفتم 3.5 بودن کارشونم عالی بود
اصلا حواست به قیمت نباشه ضرر بزرگی میکنی خدایی نکرده
عکسای من صفحه 1916 و1859 فکر کنم
به نظر من دلیل زیاد و کم گرفتن خودخواهی دکتراست در روز 3 4 تا عمل دارن ولی عملی 12 20 تومن ولی دکترای دیگه به نظر من همون طور شیک و طبیعی با قیمت 3.5 4 5 عمل میکنن ولی تعداد عمل بیشتر در روز... درکل باید ببینی تا بشنوی و اینکه باز باید ببینی تا اینکه به قیمت زیاد توجه کنی