2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام :) یک ماهی میشه که فقط میخونمتون دیگه امروز ثبت نام کردم :D یه سوال داشتم بیشتر تو حاشیه ی عمل زیباییه . شما خانواده هاتون اصلا با این موضوع مخالفتی ندارن ؟ من مامانم اصلا راضی نیست من بهش حق هم میدم ها...خیلی ریسکه...همش میگه تو که از نظر جسمی مشکلی نداری واسه چی بری خودتو تو دردسر بندازی...من هی میگم مامان جان مشکل جسمی ندارم ولی مشکل زیبایی که هس ... بعد وقتی میگه تو 99 درصد عالی میشی ولی اون یه درصد ریسک چی ؟ من واقعا جوابی ندارم بدم دیگه... شماها چجوری خودتونو با اون ریسکش قانع میکنید ؟ میدونم دکتر خییلی مهمه ولی بهترین دکتر ها هم 100 درصد نیتونن بگن که شما هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد :((( نظرتون رو بدونم خوشحال میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلیا جون مامان من که هنوزم راضی نیس من هر روز انقد میگم که اخرین بار گفت برو هر کاری دلت میخواد بکن منم فعلا دارم تلاش می کنم ولی لم مامانه من دست ابجیمه اون داره راضی می کنه
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
الین جون شما که با یحیوی وقت عمل داری من هر موقع برم مطبش میتونم نمونه کار ببینم ازش ؟ یعنی میگم یه موقع به من یه وقت مشاوره ای نده که هیشکی نباشه اونجا :(( من خیلی به یحیوی حس خوبی دارم...از همه نظر...ایشالله عملت عااالیه عاااالی میشه...:*
فاطمه جان خوش اومدی منم خانواده ام ناراضین در رابطه با عمل و خیلی سعی میکنن که منصرفم کنن و میگن عوارض داره و از ان جور حرفا مامانم چون میدونه که من ادم حساسی هستم خیلی میترسه که نتیجه نگیرم و یا عملم باعث از بین رفتن سلامتیم بشه برا همین میگه اگه خدایی نکرده عملت خوب نشه خیلی ضربه میبینی خودمم خیلی بهش حق میدم ولی نمیدونم چرا میخوام این ریسکو بکنم ...
کاتلیا جون ممنون من خیلی وقته که عضو هستم هر از چند گاهی پیام می زارم ولی هر لحظه می خونم . بانو منیر بینی شما گوشتی بود که با علامه عمل کردین . امروز منشیش پشت تلفن گفت که هزینش حدود ۶ تومنه . شما چه موقع عمل کردین و اگر امکان داره هزینشو بفرمایین
2810