2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
نانازی جان من شوهرم اجازه نمیده عکسمو بزارم چند بار گفتم گفت خوشم نمیاد این از این!!! در مورد اون دختر هم میل خودتونه باور کنید یا نه بنده که مرض ندارم الکی بیام بگم اینجوری شده چون موقع عمل خودم هیچ ادم با وجدانی پیدا نشد اینارو بهم بگه من دارم به بقیه میگم که چشمشونو بیشتر باز کنن!! در مورد خط زدن سامی هم بازم میگم برو مطب و نمونه ببین!!! باز اینجا معلوم میشه که شما رو حرف چنتا آدم میخواین برین زیر تیغ جراحی!!!!! من طرف حرفم با شما نیست عزیزم با کسیه که نشناخته و از روی یه سری تعریف که حالا نمیدونم واقعیته یا تبلیغ با جون و ظاهرشون بازی میکنن!!! در مورد شکایت هم بگم من اهل این کارا نیستم خدا جای حق نشسته الان که حق من اینجوری فنا شد ٢ روز دیگه جواب کارشو میبینه!! حرف دیگه ای نیست؟؟؟ اون دختر بنده خدا هم اشتباه از دکتر بوده چون رگش رو نبسته بوده بازم باورش یا باور نکردنش با خودته گلم عمل کردن یا نکردن با ایشون باز بر میگرده به قوه ی تعقل خودتون موفق باشی 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باور کردم حرفاتونو ولی من اصلا فقط به مطب رفتن اکتفا نمیکنم چون سامی اینهمه عمل میکنه تازه اونایی که ناراضین که نمیان مطب واسه همین من اومدم تو نینی سایت اگه شد فقط عکس کات شده بینیتون تو خصوصی بدین
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
من نیاز ندارم کسی حرفمو باور کنه گلم اتفاقا مطب کلی نمونه راضی و ناراضی میتونی ببینی کسای زیادی هستن که سنگ این دکترو به سینه میزنن اونارو بفرستین واستون نمونه بیاره من قبلا عکسامو دادم باعث دعوا شد بینمون دیگه ریسک نمیکنم امیدوارم درک کنین
در هر صورت امیدوارم عمل موفقیت آمیزی داشته باشی عزیزم
نانازی جون مطب گردی زمانی نمی خواد عزیزم تومطب هردکتری نیم ساعت بشینی کافیه اما نظرمن درموردصحبت های کاتلیا این هست که خیلی تو صحبتاش اقراق داره و سامی یکی از بهترین دکترهای ایران و هیچ شکی نیست
عزیزم روحرف هیچ کس حساب باز نکن و تصمیم نگیر حتی خودمن توایران تادلت بخواد شایع پراکنی و اقراق وجودداره پس خودت حضورپیداکن زحمت بکش وقت بزار بعدتصمیم بگیر حداقلش اینکه چه خوب بشه چه بد تصمیم خودت بود نه تاثیر صحبتهای دیگران
و اما شما کاتلیا جان کسی قرارنیست باحرف شما کاری انجام بده اما وقتی نمیتونی حرفت روبه بچه های اینجاکه احتیاج به راهنمایی دارن ثابت کنی مجبور نیستی کامنت بگزاری و ذهن بچه هارومنحرف کنی تجربت و از عمل میگفتی و وسلام احتیاج به این همه بدگویی نیست دوست عزیر
عزیزم اصلا من نیازی ندارم خودمو واس تو یا کس دیگه ثابت کنم خدا بالا سرمه و داره میبینه !!! در نتیجه اونش به شما یکی مربوط نیست که من اینجا پست بزارم این از این!!! در مورد اقراق هم میتونی به شخصه بری مطب این دکتر و به خودت ثابت شه که چنتا نمونه خوب میبینی و چنتا بد!!! گویا متوجه حرفای من نشدی که فقط من نیستم!!!! این وسط حداقل با ١٠ نفر در ارتباطم که همزمان با من عمل کردن و همه ناراضی!!!!!!!! من نه دشمن خونی و نه دشمن ناموسی اون بنده خدام دارم کاریو که هیچکس واسه من نکرد و واسه ٤ تا آدم که عقلشون به دهن اینو و اون تبلیغات نیس میگم!!!! هروقت طرف حرفم شما بودی بعد بیا نظر بده ممنونم😊
2810