2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015352 بازدید | 66526 پست
آرزو جون من میگم نظرم با د. خداکرمیه اگر حدودا نیمه فنتزی در حدود طبیعی بخوای با نگارین جون هم صحبت کن. بنظرم اگر میخوای نوک بینیت بالا بره باید نیمه فانتزی عمل کنی ، چون فکر کنم تو طبیعی شاید مورد نظرت قرار نگیره امااگرم طبیعی میخوای بنظرم ب ترتیب د. بشارتی . کلانتر هرمزی منافی امیری زاد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان شرمنده نتونستم گزینه ی ویرایشو بزنمو عکسمو تو همین پست بزارم .
الین جان من با د. هرمز بازیاری 7:سال پیش عمل کردم . الانم ناراضیم میخوام عمل ترمیمی کنم ولی خیلی میترسم زیادم نمیتونم هزینه کنم موندم چیکار کن
دوستان میشه راهنماییم کنید
ایاک نعبد و ایاک نستعین
میدونم با د. سامی عمل کردی من ترمیم ک خودم د . امیری رو انتخاب کردم چون کسی نمیتونه بینی بزرگ کوچیک میشه اما کوچیک بزرگ نمیشه . اگر جا داشته باشه انجام میده در غیر اینصورت ارجاع میده بقیه اما قطعامیتونن چون کارشون ترمیمه .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
آرزو جان یه دنیا ممنونم 🌹🌺 الین جان راستش اطرافیانمم بهم میگن البته نه اینکه بگن خوبه میگن معمولیه و تو ذوق نمیزنه ولی خودم حس میکنم اگه راه داشته باشه بهترش کنم خیلی توچهره ام تاثیر مثبت میزاره
ایاک نعبد و ایاک نستعین
آهان فهمیدم بغل پره هامو میگی راستش بینی خودم اون طوری بود وقتی اولین بار رفتم دکتر بهم گفت قبلا عمل کردی؟ 😆 بینیم پهن بود ولی نوک بینیم کوچیک بود و حالت کلیپسی داشت از اول
ایاک نعبد و ایاک نستعین
الین جان واقعا خدا به مل مل جان صبر داده چقدرم بینیه خودش خوب بوده من اگر اون بینی رو داشتم عمل نمیکردم. راستش منم خیلی می ترسم با آرایش زیاد بینیم به چشم نمیاد ولی خب اگر شماها هم میگین عمل نکنم شایدم عمل نکنم . من بعد از روتوش بینیم دچار آلرژیم شدم نمیدونم از عمل بود یا چیز دیگه ☺
ایاک نعبد و ایاک نستعین
مل مل جون. منم حس خوبی به اون دکتره ندارم. ولی سایتش اطلاعات خیلی خوبی به آدم میده. اصلا هم از خودش تعریف نکرده. عوارض عمل ها رو شرح داده. نوع عمل ها، همه چیزو شفاف بیان کرده . نمیدونم چرا هیچکس نمیشناستش. کاتلیا جون منقصد ندارم با سامی عمل کنم. اگه پولشو داشتم شاید حتما برا ویزیت هم که شده میرفتم مطبش ولی چه کنم که وضع مالی خیلی خوبی ندارم. مجبورم انتخابامو محدود کنم رو جراحانی که دستمزد زیادی ندارن ولی در عین حال کارشونم خوبه
سلام. من تازه عضو شدم. توی لیستم فقط دکتر سامی هستش که اونم بعد از خوندن نظرات داره نظرم نسبت بهش عوض میشه. واقعا خیلی ناراحت شدم از اینکه دیدم بعضی از اعضا باهاش عمل کردن و ناراضی هستن.
2810