2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی دکتری رو نمیشناسه که خیییلی طبیعی عمل کنه ؟؟؟ طوری ک اصلن معلوم نشه عملیه...بینیم هیج مشکلی نداره فقط یکم قوز داره میخوام به بقیه جاهاش هم دست نزنه فقط قوزو خفیف تر کنه یا فقط صاف کنه
عزیزم خیلی ناراحت شدم ، چند وقته با دکتر سامی عمل کردی ؟ بینی قبل عملت چطوری بوده استخونی یا گوشتی؟ پس این همه از دکتر سامی تعریف میکنن الکیه؟ اینجوری که از بینیت تعریف میکنی انگار یه دکتر خیلی ناشی عملت کرده خیلی ناامید شدم از دکتر 😞
تقریبا ٦ ماهه عزیزم گوشتی بودم بله واقعا ناراحت کنندس و چند نفر از هم دوره ایی های منم متاسفانه اینطور شدن فقط من نبودم که بگم مشکل از من بوده خیلی ناراحتم واسم دعا کن امیدوارم درست انتخاب کنی گلم که مثل من و امثال من نشی
بینی ت ورم نداره ؟ شاید تمام مشکلاتت به خاطر ورم باشه ؟ چون من عکس یه خانومی و دیدم که زیر یه سال بود که با سامی عمل کرده بود وبه نظرم بینی ش خیلی بزرگ بود وبینی قشنگی نبود ولی عکس بعد از یه سالش و که دیدم کاملا خوب شده بود
در مورد ورم باید بگم تمام ورمام رفته ٢ ماه ثابته اندازه بینیم!! از رخ مثل یه خمیر بی شکله!! بله خود دکتر پذیرفتن وای مسئولیتشو قبول نکردن متاسفانه!! واکنشش نسبت به نارضایتی من شوخی و به مضحکه گرفتن قضیه و دست به سر کردن بنده بود!! متاسفانه منم گول عکسای سایت رو خوردم. شما هم تسمیم خودتونو گرفتین امیدوارم پشیمون نشین و عمل خوبی داشته باشی عزیزم ❤️
فدات شم ترانه جون سوگند و spring عزیز ایمجا عکس نمیزارم اگر لطف کنین لاین بیایین من اونجا عمسمو براتون میزارم خداروشکر الان ی ماهو نیمه عمل کردم و تا الانم راضی ام انشاءالله همه راضی باشن از دکتر جوون من ی قوز ذاشتم و نوک بینیمم گوشتی بود یکم ترانه جون منو تو مطب دیدن و ایشون میتونن نظر بدن راجبه بینیم
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
ساغر جان لطفا بینیت رو دست هر کس و ناکسی نسپار عزیزم خیلی تحقیق کن گول عکس و فیلم و سایت و اینستا رو نخور خودت برو و از نزدیک ببین که اگر هدفت فقط اینه که عمل کنی و دکتر ماهر و با وجدان پیدا نکنی خدایی نکرده همیشه عواقب این تصمیمت رو زندگیت تاثیر میزاره!! من به قدری پشیمونم از تصمیمم که فقط میخوام به بقیه کمک کنم حداقل مثل من نشن!! گول اسم و رسم دکتر و نخورین بچه ها تروخدا خیلی تحقیق کنین
2810