2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز من انحراف تیغه بینی دارم یه دکتر بهم معرفی کردن که جراح پلاستیکه و اسمش دکتر کمال کوچک زاده است .خیلی هم ازش تعریف می کنن به نظر شما پیش دکتر گوش و حلق و بینی عمل کنم یا جراح پلاستیک هم می تونه مشکل تیغه بینی رو برطرف کنه هنوز وقت نزاشتم برم مطباشون .دکترهای مد نظرم سجادیان و ابیانه و علامه . دکتر کوچک زاده هم ۵ تومن میگیره اگر با معرف برم ۳۵۰۰ برام تموم میشه . راهنماییم کنین.به نظر شما کدوم یک از این دکترها قابل اعتمادتر هستن
فاطمه جون من خودم تصمیم دارم با ابیانه عمل کنم انحراف تقریبا شدیدی هم دارم اگه انحراف داری من شنیدم پیش متخصص گوش حلق بینی بری بهتر هست حالا باز جراح پلاستیکم شاید بتونه انحراف رو برطرف کنه ولی خیال خودت راحت ترمیشه اگه پیش متخصص بری. من از کارای اینستا و سایت ابیانه خیلی خوشم اومد و اکثرا اونایی که باهاش عمل کردن هم راضی هستن
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نگینی مبارکه واقعا عاااالی شده واااای ک بادش بخوابه چی میشه خداروشکر خیلی خوش شانس بودی از زیر عمل انقدر عالیی اومدی بیرون بازم برای چک پیش دکترت میری ؟ راستی عملت بسته بوده ؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
نگارین جان مرسی گلم 1ماهه عمل کردم مل ملی مرسی عزیزم :* لطف داری عملم باز بود منتها فقط کلوملا رو برام باز کرد دست به پره هام نزد ظاهر بینیم خوبه اما خکب یه سری مشکلات هست بعد عمل مثل کیپی عفونت و ... که ادمو کلافه میکنه فعلا 3 هفتست نرفتم پیش دکتر راهم دوره ایشالله بعد ماه رمضون میرم
2810