2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015439 بازدید | 66527 پست
نیلوفر جان:

تو نیمه فانتزى نادریان ، سامى ، شیروانى ، خوبه
نادریان براى استخونى خیلى کمکار
سامى براى استخونى و گوشتى کوچیک
شیروانى براى استخونى و گوشتى همه سایز

قاضى سعیدى هم جدیدا ازش دو تا نمونه دیدم، نیمه فانتزى کوچیک و قشنگ.

اگر هم خیلى کمکارى یزدانفر هم مى تونه خوب باشه برات.

اگه باز دکترى به ذهنم رسید مى گم.

بهتره عکس بینیت رو بذارى تا بهتر بشه پیشنهاد داد. اگه یکم پرکار باشى نادریان خوب نیست برات مثلا! براى همین حتما باید ببینم بینیتو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جان شما راضی هستی ؟ ورم زیاد نداری ؟! من توو این رنج قیمت برای بینی های گوشتی بنظرم سجادیان از همه بهتر بود . اولش تنها انتخابم سجادیان بود اما دو سه نفر از کاربرا گفتن کاراش پر ورمه و روی بینی اخیرا برجستگی میذاره . راستش گیج شدم شما نظرت چیه ؟؟؟؟؟ بعد انحرافم داشتی شما ؟
آرزو جان: منظورت از کار نمی کنه چیه؟ شیروانی برای ترمیم 15 تا 16 تومن می گیره. ولی عمل اول اگر باز بوده باشه اکثرا قبول نمی کنه. کم تر پیش میاد قبول کنه. باید مشاوره شد باهاش.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Spring جان منم 5روزه از عملم گذشته فعلا نمیتونم بگم راضیم یا نه ولی بینی پرکارو گوشتی و انحراف دار پر ورم تره من بینیم کم کار بود ولی انحراف داشتم فعلا ک ورمم زیاده بازم گچمو برداشتم میام میگم نظرمو
ممنون شامانا جان البته بیشتر نظر خودم با یحیویه چون نمیخوام طول بینیم کم بشه ولی دوس دارم سر بینیم قشنگ جمع بشه فقط نمیدونم یحیوی میتونه انحرافمو کامل از بین ببره یا ن؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر جان : یحیوی طول بینیرو زیاد می کنه که کم نمی کنه. بنظر من بینی دراز قشنگ نیست. سلیقه ایه دیگه... راجع به برطرف کردن انحرافش نمی دونم. فقط تو مطب سامی یه خانومرو دیدم که چون انحراف داشت یحیوی گفته بود بهتره با عمل باز عمل بشی و فرستاده بودش پیش سامی. نمی دونم انحراف شما تا چه حدیه.
هستی جان می شه منو اد کنین تو گروه؟ من ایدی لاینمو نمی دونم با شمارم نمی شه اد کرد؟
Sara جان: نمی دونم اخه این دکترا هم زرنگ شدن تا دیدن ما از این مسایل سردراوردیم. تا می گیم غضروف مصنوعی ، نمی ذارن حرف ادم تموم شه که نه و فلان و... ایشالا که همینطور باشه. الله اعلم
2810