2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان من سال 84 با رزمپا عمل کردم دوباره سال 91 باهاش مثلا روتوش کردم که نتیجه اش یه بینی داغون و خراب بود من بینی یه همکارم را دیدم که رفتم پیشش بعدا فهمیدم همکارم مشکل تنفسی داره و بینی اش به مرور کج هم شد تو مطبش همونموقعها ناراضی میدیدم دوستم که برای شکایت رفته بود هم ازش موردی دیده بود که برای شکایت اومده بود خلاصه ریسکش بالاست
اااا میخواستم برم مطب فرزام و خداکرمی ..پس اگه فرزام خرابی زیاد داشته نمیرم دیگه..حالا اگه خداکرمی خوشم نیومد از کاراش کدوم دکتر برم ؟؟؟؟ساراجون دکتری سراغ داری که نیمه فانتزی عمل کنه قیمتشم خوب باشه؟
فافا درمورد میلانی پرسیده بود مطب دکتر مفرد یه خانوم بینی داغون بیچاره اومده بو بود برای ترمیم 8ماه پیش پیشه میلانی عمل کرده بود کلوملاش کج سوراخا یکی بزرگ یکی کوچیک بینی کج شده بود رو پره هاش کلا جای تیغ جراحی بود ...زن بیچاره میگفت 5بار رفتم مطبش شانس من نمیدونم چرا اینطوری شد...خیلی گنا داشت
درمورد سامی هم همینجا یکی ناراضی داره که اصلا بینیشو دستکاری نکرده بودن(البته خانومه دوست یکی از بچه ها بود) الانم افسردگی گرفته... کار سامی خوبه فقط این اواخر میگن دستش به کم کردن سایز نمیره دکتر کامیابی هم بچه ها رفته بودن برای بینی استخوونی مناسب بوده نیمه فانتزی درمیاره
امروز دانشگاه بودم کلی از دماغم تعریف کردن. خودم انقدر فکر نمیکردم قشنگ شده باشه.بنظر خودم یه ایرادای کوچولو داره. دوستم میگفت بین اون 20 درصدی هستی که خوب عمل شدی. البته بگم عمل بینی هم سلیقه ای هست وهم شانس و هم به بینی قبلی ادم بستگی داره. ولی خداروشکر تا حالا هر کی دیده گفته خیلی بینی ات رو خوب عمل کرده.خود دکتر هم راضی بود. ایشالا که همتون از عملاتون راضی باشید
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
الین جان: شما از سامی چی دیدین و شنیدین!؟ نمونه ای از نزدیک دیدین ازش؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810