2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
titi جون اینکه میگی نیمه فانتزی نبود منظورت اینه که قوس ندیدی اصلا؟؟ اخه من شنیدم که قوس میده زیاد و اینکه شمیلا بهش گفت من قوس زیاد نمیخوام قوسش خیلی ملایم شده...ولی من بدم نمیاد از یه قوس خوشگل...در کل خوشت نیومد؟؟ لطفا در مورد حسینی اقدم هم بنویس واقعا لطف میکنی چون اینجا هیچکس نرفته مطب گردیش....ممنونننن...منتظرممم
یا اباالفضل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیویکا فانتزی که نه. اما دکترم هیچ کاری برا زیبایی بینیم انجام نداده. میخوام ارتفاعش کم بشه.نوکش یکم بالاتر بره.تیغه شو بهتر تراش بده بالاش که میرسه به صورتمو استخونشو تراش بده.همین باعث شده بینیم پهنتر به نظر بیاد.
ماری جون دکترهای شیراز که پیشنهاد میکنم حتما حتما مطب گردی کنی و نمونه زنده ببینی تعدادیشون اینها هستند: آصف ونون- ربیعی-روشنی- معین- مصباحی(که ندولی جان ازش ناراضیه)-گندمی(دیروز یه نمونه دو ساله ازش دیدم برای ترمیم اومده بود دکتر خودم، اصلا تنفس نداشت و سوراخهای بینی بسیار کوچیک و بینی بی شکل بدون پره بود)-رجایی(دکتر خودم بوده)-ضمیری(دکتر ضمیری فکر کتم متخصص جراحی فک و صورت هست)
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
Fatemeh.f.p جان: برات درخواست دوستى فرستادم. لطفاً قبول کن. یه چندتا سوال دارم راجع به مطب گردیت عزیزم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام به همگی.من چند وقتیه تصمیم گرفتم بینی م رو عمل کنم ولی میترسم از اینکه بینیم خراب نشه.اخه الان هم زیاد مشکلی نداره فقط میخام یه فرم قشنگ بگیره و طبیعی عمل بشه.ینی فقط یه ذره کوچولو تر بشه .من مقیم مشهد هستم و واسه عمل قراره بیام تهران.ولی دسترسی زیاد ندارم تا در مورد دکترایی که تو تهران هستن کامل تحقیق کنم مگه اون یه ماهی که میام واسه عمل.حالا ازتون کمک میخوام، توی سایت دکترا و از روی نظری که دوستان تو آیت سایت یا جاهای دیگه داشتن من، دکتر شهریار یحیوی، زینلی، شیروانی، منافی رو فعلا انتخاب کردم، اگه کسی در مورد این دکترا اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه.و ممنون میشم اگه کسی دیگه ای میشناسین که طبیعی و تمیز عمل میکنه بهم معرفی کنید.بسیار مچکرم