2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
من شنیده بودم که علامه تو مطبش به مریضاش بعد از عمل کورتون تزریق می کنه که ورماشون زودتر بخوابه از معاون مدرسه سوال کردم گفت که اختیاریه هر کسی بخواد تزریق می کنه خودش هم یه بار کورتون تزریق کرده بود اصلاً ورم نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزو جان عکس از بنت میزاری قبل و بعدش من نمیخام اونقدر کوچیک کنه مسله بینی صبا تاجیک نمیخام قیافم مسله ناقص ها بشه میخام ۱/۳ صورتم بشه چون اجزای صورتم هم خیلی ریزه من قوز دارم نوک بینیم افتادس اگه اینارو درست کنه یه کم هم به سایزش دست بزنه بینیم کوچیک میشه آرزو جان بینیم اتفاقن بوززورگ تو عکس نیوفتاده مخصوصن واسه صورتم آرزو جان چرا ناراضی هستی ؟ من خودم سامی رو به اونایی که بینی کوچیک دارن پیشنهاد میکنم چون واقعن کارش قشنگه والی واسه بینی های بزرگ اصلان نمونه ندیدم که بخام بهش اعتماد کنم من خودم عاشق قوس بینی سربالا عمه فنتزیام کلن میخام فرم بینمو از این رو به اون رو کنه به نظارت سامی واسم مناسبه ؟ آرزو جان الان میخای ترمیم کنی ؟
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام دوستان من تازه اینجا عضو شدم ، کسی بم خوشامد نمیگه؟! :D کسی جراح گوش و حلق و بینی ای که علاوه بر اینکه بینیه استخونیو خعلی خوب در میاره پروتزه فک هم انجام بده میشناسه آیا؟
دلاارام من خودم با دکتر کلانتر عمل شدم مهر 93 بسیار هم راضی هستم یعنی شما اگه یه بینی کاملا طبیعی میخواین ایشون اینجوری عمل میکنن عکسامم صفحه های قبل گذاشتم ولی فرایند نوبت گیری خیلی سخته
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
دوستان کرجی...یکی از دوستان من اخیرا با علی اکبری عمل کرده به نظر من خیلی تغییر مثبت توی صورتش ایجاد شده...خواستید برید ببینید نمونه های سایتشم خیلی قدیمین... دوستم میگغت البته...خلاصه که من پسندیدم بینیشونقایصش رو برطرف کرده هرچند خودش هنوز با فیس جدیدش مانوس نیست ولی من خوشم اومد...
یا اباالفضل
دلارام جان د . کلانتر خیلی طبیعی عمل میکنه من دو تا کار دیدم چند صفحه قبل یکی از دوستان از بینیش عکس گذاشته برو ببین یکی از من تو مطبش دیدم از بوشهر اومده بود سه سال پیش عمل کرده بود اومده بود دوباره ب د . بگه براش قوس بده
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
هستس جان واقعا از عمل با د. منافی راضی نیستی؟ میشه عکساتو بذاری؟ چرا با د . امیری زاد پس عمل نکردی ؟ اگر به گذشته برگردی با با د . امیری زاد عمل میکنی یا کلا پشیمون عمل میشی؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810