در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام رز جان استخون سفته دیگه ورم رو دست بزنی انگار فرو میره .اما هر چیزی هم یه مدت داره نگین جان ممنون .حتما .اتفاقا سعی میکنم همش با احساس پزشکا یه مقدار بازی کنم خودشونم وجدانشون قلقلک میاد با من همراه میشن سارا جون ممنون .
مل مل ممنون عزیزم آخه کنار تیغه سمت چپ بینی من فک میکنم ورمه چون گاهی هستش و گاهی هم نیست ؛ دست ک میزنم سفته. نگرانم ک استخون نباشه اینجا مورد مشابه نداشتیم ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
چرا داریم . مورد مشابه خودم هستم داخل بینیم سمت راست از ابتدا عین یک آبثه مانندی گوشت اضافه داخل بینیم تشکیا شد و بزرگ و بزرگ تر شد اندازه یه نخود طوری که گوش پاک کن هم به سختی و با فشار تو میره اما همیشه هست ....نه اینکه بره بیاد .حدود 7- 8 ص قبل عکسمو ببینی هست بچه هایی ک صفحه های قبل رو نخوندن من برای بینی گوشتی غضروفی استخونی پیشنهادم دکتر خداکرمی (طبیهی و نیمه فانتزی و فانتزی -البته اگر ریسک داشته باشه بهتون میگن انجام نمیدن یا معرفی میکنن پزشک دیگه )بعد کلانتر هرمزی بعد منافی و بشارتی و امیری زاد(همه طبیهی کار هستند ) هست تو اینترنت سرچ کنید آدرس و شمارشون میاد
نگین جون لیانای عزیز سارا جون تی تی جون از همگی ممنون از راهنماییاتونم ممنون من خودم خیلی رو د. منافی امید بسته بودم اما قضیه اینه که منو فرستاد پیش د امامی اونم گفت پیوند خط خنده و غضروف دنده -غضروف مشکلی نیست اما دیگه نمیخوام تو صورتمم دست ببرن بعدم میگه حتما نوستریل بذار تا من عملت کنم اونم طولانی مدت باید بذاری من باید هر ماه دو جفت نوستریل بگیرم چون واسه ی سوراخ بینیم مثلا 7 میره تو یکی 12 !میشه ماهی 300000ت که 6 ماه میشه 1/800/000 حالا خرجشم بگیم ب کنار ....... بابا خسته شدم خسته تا کی لب و دهن و زبونم از خشکی بترکه و خون بیاد و تو این گرما هلاک شم حالا بازم میگیم اینا هم هیچ تو مطب دو تا خانم رو دیدم یکی پیشونیش و بینیش پانسمان شده بود ک معلومه با پروسه عمل د . منافی پیوند از پیشانی شده اون یکی هم ک یک ماه از عملش گذشته بود از بینیه من که عکسش مربوط به 31/03/92 بود بد شکل تر بود !!!!!!!!!!!!!! البته خودش از بینی قبلش راضی تر بود میگفت بهترم ،خوب نه اینی که واقعا قابل قبول باشه ----فقط لز قبل بهر بخاطر همین دلم ریخت و مردد شدم هنوزم اگرچه مایلم با د.امیری زاد عمل کنم اما ته دلم با د . منافیه
آمیتیس جان من با پزشکم وارد پروسه شکایت شدیم و این موضوع هم چنان ممکنه ادامه داشته باشه . بیان مستقیم نام ، خودش از مصادیق هتک حیثیت و خدشه ب اعتبار پزشک محسوب میشه. من نمیتونم فعلا برای خودمم یه شکایت درست کنم .فعلا من شاکی ام اون مشتکی عنه .نمیخوام برعکس بشه و برگ برنده جابجا شه . اما من فقط ضمنا اشاره کردم . وگرنه عین بقیه ، اسم میبردم. البته الین جون در صفحه 1882 اسم بردن.
خوب پس ورمه .چند وقته عمل کردی؟ بسته به پوست بینی و بدن تا دو سال ممکنه احساس کنی البته اگر غیر عادیه ی پزشک دیگه محض احتیاط نشون بده . اما بنظر من عادیه
مل مل جان واقعا نمیدونم چی بگم. من فقط به منافی اعتماد داشتم. توی مطبش یه نمونه ترمیمی دیدم که از پیش أمیری زاد اومده بود. البته ٢ مرتبه با أمیری عمل کرده بود ناراضی نبود ولی تصادف کرده بود و برای ترمیم سوم پیش منافی اومده بود. امیدوارم بهترین انتخاب رو برای ترمیم داشته باشی. یه مورد ترمیم دیدم که عمل سوم پیش منافی اومده بود. من بعد از عمل دیدمش خودش خیلی راضی بود ولی من از دیدنش شوک بودم، بنده خدا فکر کنم از قیافم فهمید. چون خودش توضیح داد الان خیلی راضیه ولی تو یک جلسه نمیتونسته همه اون رفع عیوب رو انجام بده و الان برای مشاوره عمل چهارم با منافی اومده بود، فقط میتونم بگم لعنت به هر چی دکتر نما
ابنوس جان منافی از من ٨ تومان گرفت که توی کلینیک کارت کشیدم. سبک عملش کاملا طبیعی که فکر میکنم خیلی ها توی همین سایت نپسندن من خیلی راضی هستم چون خیلی ها متوجه عمل بینیم نمیشن. فقط یه تغیبر مثبت اتفاق افتاده و خودم صورتم رو بیشتر دوست دارم. ولی قیاقه اوریجینال خودم تغییر زیادی نکرده. انحرافم برطرف شده و راحت نفس میکشم.