2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
اسرا جان ببخشید اگر باعث آزارتون شدم اما اینو گذاشتم ک اگر عمل کردید و مشکل زیادی نداریدب بینی گیر ندید یا عین اون دوستمون ک میگفت بینیش خوبه واسه تغییر میخواد بره عمل کنه ببینه ک همیشه خوب نمیشه حتی بهترین د. هم مریضش بخاطر بیهوشی فوت کرد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسرا جان با دیدی ک از ایشون دارم سر بزن آبنوس جان ص1879 اسم د. رو گفتم
بالای بینیم استخونی.پایینش غضروفی
سال 78موتور ب من و مامانم زد و من موهام ب موتور گیر کرد نزدیک به 7-8متر با صورت رو زمین کشیده بودم
اون قوز روش ب نظرم از تصادفه اون ساله
دکتر از ریسک هیچی نگفت
بلع و البته داستانش طولانیه! ب قول ایشون از حقوقی ها باید ترسید. خوب بعضی وقتا همه داد و بیداد نمیکنن و یا سکوت نمیکنن بعضیا قانونی عمل میکنن چون خود دکتر هم میگفت هر جا بری شکایت کنی کار من درسته و عیب نداره و برت میگردونن پیش من! اما متاسفانه یا خوشبختانه برای ایشون اینطور نشد .
منکمطب د . یحیوی نرفتم عکسای اونموقع سایتشون منو قانع نکرد اما شما مطب هر دو برو شاید کاراش از عکساش بهتر باشه اما خداکرمی رو من خوشم میاد کلا کاراشو
بابا جان بچه ها سایت رو صددر صد نمیشه اعتماد کرد . باید از مریض ها پرسید برید مطب مطب مطب دوسه مورد رو انتخاب کنید رو اون چند تا با توجه ب سلک کاراشون تحقیق کنین اصلا شاید از کارای د.خداکرمی خوشتون نیاد شایدم اون بگه یا عملتون نمیکنه یا اصلا کیس مناسبب نیستین ولی خوبه ک ریسک عمل رو میگه ماهممون تجربباتمونو در اختیار هم میذاریم. تصمیم گیرنده نهایی فقط خود هر فرده. روزایی اوکی کنید ک دکترا مریضای عمل شده دارن شاید عین د.سامی ک میگن کاراش افت کرده کارای اینا هم افت کرده باشه
2810