2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی میدونه هزینه عمل دکتر فرید دادور چقدر هست؟ یه نمونه تو سایتش بیشتر عکس نذاشته بود بدم نیومد کسی راجع به ایشون نظری داره؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نه دینا جان استخونی با پوست نازک والی بزرگه ارتفشم زیاده مرسی فاطمه جان مبین اتفاقن توpersinhit خیلی از سامی تعریف میکنن واسه همینه که من دست به دامن بچههایninisite شدم چون دیگه خیلی دارن از سامی ترافسداری میکنن من از اونجا سامی پیدا کردم توروخدا سامی اگه ناراضی داره بگو به من چون من الان هی دارم راجبش تحقیق میکنم و اگه بشه باهاش عمل میکنم تنها مشکلم باهاش اینه که کوچیک نمیکنه مامی ناز ای دی لاین تو بده ادددت کنم باهاش حرف بزنی
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
مل مل جان ممنونم از راهنماییت فقط چندتا سوال شما نمونه کار دکتر خداکرمی رو از نزدیک دیدید؟هزینه عملش چقدره؟چون من سلامت و زیبایی برام اهمیت داره تا 7 تومان هم مشکلی ندارم با هزینش و اینکه مدلش مثل محبوبی راد که نیست چون اون خیلی سربالا و با قوس زیاد عمل می کنه اصلا خوشم نمیاد
نانازی بالاخره هر دکتر ناراضی داره الان تو ترمیم بینی سامی ناراضی داره من و دوستم خیلی راضی نیستیم از فرم بینیمون ولی واسه شما چون بینیت استخونیه به نظر من خوبه همون سامی برو
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
الین جان آره خودم دیدم چند بار هم مطبش رفتم یه دختره بود از روزی ک عمل کرده بود دو سه ماه مونده بود ب عروسیش عمل کرده بود خیلی ناز شده بود واقعا طوریکه اصلا نمیتونستی باور کنی چه بینی داشته بنده خدا دوست خودمو بنظر من با اینکه بینی استخونی غضروفی داشت اما کوچکترین خطا میتونست داغون کنه بینیشو حتی خودشم فکر نمیکرد بینیش خوب ش.تنفس هم نداشت بدلیل انحراف خدارو صد هزار بار شکر عالی شده نیمه فانتزی دوست دوستمم گوشتی بود دکتر عمل کرد طبیعی و عالی شده تناسب صورت و ارتفاع لب و بینی رو خیلی دقیق میسنجه حتی اگر بینی خراب بشه نه دست میزنه نه سفارش میکنه ک عمل کنی 3/500/000خودش میگیره/بین 700/000-800/000 هم فکر کنم کلینیک میرداماد حتی اگر نخوتستی پیشش عمل کنی برو مطبش نمونه هاشو ببین
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
لیانا جون همه جزو انجمن اند انتخاب بین بهترین هاست میخوام ببینم کدوم درصد موفقیتشون بالاتر بوده و عمل های کمتری برام انجام میدن ؟ کسی هست ترمیم داشته باشه بین این دو پزشک که نتیجه پیوندش رو راضی باشه؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810