2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
ممنونم سارگل جونم. سارگل خوبی؟کجایی عزیزم ؟ هنوز چسب میزنی؟
niloomsm عزیزم من چون انحراف داشتم با بیمه سه و دویست شد . طبق تعرفه میگیرن ایشون سه و نیم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
نانازی جان از روی عکسات به نظرم بینیت گوشتی نیست بزرگ هم نیست اصلا سامی خوبه نانازی با توجه به بینیت اگر بینیت گوشتی نباشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
نانازی من مطمئن نیستم برم مطب یا نه ! اگه رفتم حتما دقت میکنم ! راستش قصد دارم ی عمل دیگه رو انجام بدم قبل بینی ... ولی وقت گرفتم واسه سه شنبه از سامی... اگه رفتم حتما دقت میکنم عزیزم ...
LiiiAna جان دکتر کلانتر اگر اشتباه نکنم روزای زوج از 6شب تا 11 شب . از سایت شماره مطب رو پیدا کن آدرسش : خ شریعتی بین ظفر و میرداماد ساختمان پزشکان نیکان ط فکر کنم 4 یا 5 . parniaa , و الین جان حتما یه سر به دکتر کامران خداکرمی خ میرداماد روبروی ساختمان اسکان جنب ساختمان پایتخت ساختمان پزشکان هم نیمه فانتزی عمل میکنه عم طبیعی دو تا از دوستانم یکی گوشتی پیشش عمل کرده یکی استخونی جفتشون هم تنفسی خوبن هم ظاهری البته بخیه از بیرونم اصلا نمیزنه شده حتی خودتونو نبینه برین مطبش روزایی ک مریض داره بپرسین کی هست برین پرس وجو . خودتونم ببینه میگه نتیجه چی میشه . هم قیمتش مناسبه هم ویزیتش . در ضمن دکترایی ک با کامپیوتر طراحی میکنن یا صرفا به آلبوم متکی اند رو زیاد در تصمیم گیریتون راه ندین . این تجربه منه . از 118 شماره پزشکان رو بگیرین دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی رو برو الینا جان نه دکتر امیر حسین کلانتری . د . کلانتر هرمزی روبروی پمپ بنزین میرداماده .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
فاطمه جان نانازی جان یک بار دیگه لیست پزشکانی ک خوبن رو ب تفکیک مینویسم : بینی های گوشتی غضروفی : پزشکان کامران خدا کرمی رزیتا بشارتی زاده سید جواد امیری زاد علی منافی بنیادی آتوسا ضیغمی سید ابوالحسن امامی کلانتر هرمزی عباس زاده سرکارات بجز خدا کرمی ضیغمی که هر دوسبک کار میکنن بقیه طبیعی کارند . گوشتی غضروفی برای مدل طبیعی ب ترتیب خیلی طبیعی به نیمه فانتزی (کلانتر هرمزی . امیری زاد . بشارتی زاده . منافی . عباس زاده . بنیادی . خداکرمی . سرکارات ) استخوانی : خداکرمی (پیشنهاد من ) مردانی (دوستم کلی تعریف میکنه .کاراش طبیعی ) ضیغمی دیگه واقعا اسامی رو حسابی فراموش کردم اونهایی ک صلاح نمیدونم : دیلمی پور صوفی زاده در مورد د. چایچیان کارای بدی ازش ندیدم.دکتر رزم پا رو من یکی رو دیدم خیلی راضی بود دیگه اطلاعی ندارم-دکتر یحیوی رو کمی مردد باشین دکتر ماریا مرادی من نپسندیدم البته از سایت . بازم یادم بیاد میام مینویسم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810