2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بهناز جان انگار پست عکست رو پاک کردی.. میشه بپرسم مگه شما ناراضی هستی که بچه ها پیشنهاد ترمیم دادن؟! میشه یبار دیگه بذاری ما هم ببنیم و یا اینکه توضیح بدی مشکل بینیتون به نظر خودت از کجاست که رضایتت جلب نشده؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز جون تغییر زیادی کردی.مبارکه.اوایل که عمل کرده بودی خیلی سربالا بود الان کاملا به اندازه شده. دکتر کلانتر خیلی طبیعی عمل میکنه و خیلیا الان دنبال طبیعی هستن.مبارکت باشه
ترمیم با دکتر سامی
سلام بر همگی دلسا جان در تایپیک قبلی (( فروز لی لی خانومی سیما بهارک نفسک عطیه67 پویه و رستگار )) با نادریان عمل کردن و از تاریخ عملشان تقریبا 1.5 تا دو سال می گذره.تعدادشون زیاده و اگه میخوای تو این تایپیک در مورد دکترت تحقیق کنی اینا منبع های مطمینی هستن
*لی لی خانومی* پست ها : 1035 عضویت:1392/2/16 1394/1/30 - 10:52 من دو سال پیش با نادریان عمل کردم، اویل تقریبا راضی بودم چون نتیجه عملم مشخص نشده بود ... کم کم بعد یک سال متوجه شدم 2 تا خرابکاری گنده کرده،ولی چون بهشون اعتمادی ندارم از خیر ترمیم گذشتم ترسیدم بدتر شه ... سر بینیم تو رفتگی و برامدگی داره ( سمت راست بینیم )... خط پره ها متقارن نیست ... از همه بدتر الان تنفس ندارم از یه سمت بینیم از سمت دیگه ام تنفسم حدود 50% کاهش پیدا کرده نسبت به قبل ، خدانکنه سرما بخورم چون شب هاش خر و پف دارم.... وقتی بهشون گفتم گفت باید بینیتو پهن کنم تا مشکل تنفست حل بشه !!! بینی خشگل و بی ایراد تو مطب خیلی کم دیدم، اکثرا معمولی بود و یه تعداد قابل توجهی هم هم خراب کرده بود !!!! که با دیدن اونا بازم خداروشکر کردم مث اونا نشدم ... کلی هم ترمیمی داره منم دیگه این تاپیک نمیام خیلی وقته ... اگرم سوالی داشته باشید متاسفانه نمیتونم کمک کنم ، من فقط نتیجه عمل خودم و 2 تا از اقوام نزدیکمو گفتم گه هرکدوم به نحوی مشکل دارن ... ممکنه بپرسید چرا وقتی اونا مشکل داشتن باز با نادریان عمل کردی ؟ که باید بهتون بگم 2 تا از ما تو فاصله یک هفته عمل کردیم و یه اعتماد کور کورانه بهشون پیدا کردیم روز مشاوره ... اون یکی فامیلمون رو هم 5 سال پیش عمل کرده، من نمیدونستم تازگی متوجه شدم جالبه بگم جزء درخواست هام بود مث ایشون نشم .... که خداروشکر نشدم ولی مشکلات دیگه ای دارم ... وظیفه ام بود نتیجه عملمو باهاتون درمیون بزارم ... موفق باشید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707118&PageNumber=1758
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم مدت ها فقط خواننده خاموش بودم یکسری اطلاعات از عمل خودم و از مطب گردی هام برای ترمیم بینی مکیذارم براتون و منتظر کمک هاتون هستم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
من حدود دو سال و چند ماه گذشته پیش یکی از اعضای انجمن جراحان که مثلا فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هم بود عمل کردم.خوب هم ناشی بودم هم مثلا میخواستم یهو دوستام و بقیه ببینن بخاطر همین بدون هیچ مشورت و پرس و جو رفتم عمل. 18/12/91 اولین عملم بود که بعد برداشتن اسپیلنت نوک بینیم گرد و افتاده و پره های بینی بدلیل کمبود غضروفافتاده بود . بعد کلی لیزر و غر غر های ما که این چ وضعشه 06/02/92 بعد 40 روز عمل کرد در حالیکه من نمیدونستم عمله . چون حتی ناشتا هم نرفته بودم. عمل دوم شد پایان تمام امیدهای من. یک سوراخ قد یه عدس یکی قد یه لوبیا اونم کج و کوله .بدون اصلاح شکستکی. با کلی بخیه بیریخت و کثیف و کلی خونریزی باز هم عین دفعه اول. بالاخره در نهایت کلی کشمکش و استرس من و آرامش ایشون ک عیب و مشکل رو از بینی من میدونست و پیشنهاد اینکه در صورت شکایت هم نه بینیت مشکل داره نه چیزی میای پیش خودم ،منم مراحل رو شروع کردم بماند بقیه مسائل از جمله تعلیق خدمتی سه ماهه و اعلام قصور پزشکی که بالاترین حد خطای پزشکیه. حالا من دو ساله تقریبا نامیان ترمییم در تهران رو رفتم که البته با حذف گزینه و دریافت اطلاعات عمل هاشون و درصد ناراضیان چند نفر موند دکتر هایی که رفتم »: دکتر ضیغمی - دکتر سرکارات (همسر شیلا خداداد ) -دکتر دیلمی پور - دکتر چایچیان - دکتر نراقی - دکتر بشارتی زاده - دکتر صوفی زاده - دکتر اسعدی - دکتر دبی زاده - دکتر خدا کرمی - دکتر کلانتر هرمزی - دکتر عباس زاده - دکتر سید ابولحسن امامی - دکتر منافی و دکتر امیری زاد اسم بعضی فراموش شده
بافت بینیم کمه و غضروف زیاد لازم دارم-جای اسکار ها و سوختگی لیزر اگرچه بهتر شده هنوز باقیه و در نهایت استاد خودم از طرف دکتر باطنی کارشناس کمیسیون بودن دکتر امیری زاد منافی و اگر اشتباه نکنم امامی رو معرفی کردن. رزیدنت و دستیار دکتر کلانتر هرمزی دکتر امیری زاد و منافی زن عموی دوستم ک خودشون جراح پلاستیک اند دکتر امیری زاد عموی دوستم -بعد 5 بار عمل و در نهایت با دکتر مظاهری ، ترمیم با د. امیری زاد -راضی د. بشارتی زاده -ارجاع به دکتر امیری زاد در نهایت دیروز بیمارستان محب حضرت فاطمه من رو بین دکتر منافی و امیری زاد مردد کرد ک دکتر منافی خیلی کارش عالیه و استاد دانشگاهند و ... . اما د . امیر زاد هم کارشون خوبه اما استاد دانشگاه نیستند و خصوصی عمل میکنند. ممنون میشم اگر کسی بین این دو پزشک اطلاعات تکمیلی داره و منو مشاوره کنه . مشکلات بینی کنونی من : 1- چسبندگی 2- سوراخ های بسیار نامتقارن نهایتا با قطر نیم سا نتی متر 3 - افتادگی بینی 4 - برش بیش از اندازه بافت پره های بینی و کسری بافت 5 - شکستگی
6-در ضمن بدلیل کیپ بودن بینی و ایجاد یک حالت گوشتی داخل سوراخ سمت راست بینی که حتی گوش پاک کن هم به سختی داخل میشه تنفس فقط از دهان دارم. توجه: بین مطب گردی هاتون اگر بینی اولیه دارین حتما به مطب دکتر خداکرمی واقع در میرداماد کنار ساختمان پایتخت -ساخنمان پزشکان سر بزنید هم منصف هم واقع بین هم متین اند و هر بینی رو اگر بتونن دست میزنن یا دکتر مناسب ارجاع میدند. د. دیلمی زاده( نه دبی زاده ) رو حتما از لیستتون حذف کنید . ترجیحا د. نراقی .صوفی شاید هم چایچیان رو حذف کنید دکتر چایچیان بیشتر بینی های کم عیب مهارت دارند اما ندیدم کسی به حال و روز من بیفته از عمل ایشون
توجه : 1-تا 6 ماه اصلا از ورم بینی و نامتقارن بودن سوراخ ها اظهار نگرانی نکنید.این حداقل زمانه ممکنه. من بعد دو سال کلی تغییر کردم .تا 6 ماه اول فقط با چسب یا حتما ماسک ظاهرمو میپوشوندم. د. نراقی از لحاظ روحی البته خیلی ب من کمک کردند ک نترس ! از تو بد ترها هم هست . دکتر شمشادی هم پزشک حاذق و منصفی هستند و ب من کمک کردند . 2- اگر بینیتون مشکل نداره خودتونو تو دردسر عمل نندازین 3- اول تحقیق برای عمل -بدون توجه به آلبوم ها و تحقیقات - فقط مطب نشینی و دیدن موارد زیاد و متفاوت بودن و متناسب بودن بینی و سایر اجزا من تو مطب د. بنیادی اگر چه طبیعی کاران راضی اند اما من از پایین بودن نوک بینی و اینکه همه یک شکل اند و من از بخیه ها خوشم نیومد 4 -اگر هم بینیتون ترمیم زیادی لازم نداره بهتره دست نخوره البته این نظر بنده است و شما خودتون باید ارزیابی کنید 5 - عمل بینی بسته بدلیل عدم امکان برش بهتره -درصورت خرابکاری راه برای اصلاح خیلی راحت تره
مل مل جان خیلی ناراحت شدم امیدوارم هرچه زودتر بهترین دکتر برات ترمیم کنه با بهترین نتیجه که درمرحله اول تنفستو بدست بیار و درمرحله بعدی زیباییتو...امیدت به خدا باشه لطفا اسم پزشک خطا کار رو هم بگو
2810