2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
عسل بانو مفرد هم کرج هم تهران عمل دارهکلا 3.5 میگیره امروز با بچه های گروه رفتیم کاراشو دیدن بعد اونهمه مطب گردی با مفرد وقت عمل گرفتن .نمونه ها عالی بود واقعا دکتر از جون مایه میزاره بینی منم که دیدن همه خوششون اومد دکتر که گفت از نمره 20 20 گرفته بینیت واینکه خیلی خاکی مهربون...مطمین باش ضرر نمیکنی یه بار مطبش بری تهران:ستارخان جنب پمپ بنزین بهبودی پلاک 176 کرج:بین طالقانی و شهدا برج ارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جان یه تحقیق میکنی لطفا دکتر مفرد شمال نمیاد برای جراحی؟معمولا از تهران هفته ایی یبار پزشکای جراحی زیبایی میان تو کلنیک های مختلف.. ساری یا بابل تو هر کلنیک که جراحی انجام بده فرقی نمیکنه,اگر برات مقدوره یه سوالی بپرس ازش.یا شمارشو برام بفرست من تماس بگیرم.
$استیکرهای متنوع و زیبا$http://sticker2nice.blogfa.com/
مامی ناز یکی از بچه های لاین با بابایی عمل کرده بود رضی بود کلان خیلی تعریف شنیدم از بابایی من خودم خیلی دوست داشتم باهاش عمل کنم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
دوستای عزیز قبل از اینکه دست به جراحی بینی بزنید لطفا از چهره خودتون یه عکس بگیرید و معیار های زیبایی چهره رو روی عکس پیاده کنید شاید با جراحی بینی فاصله بین لب و بینی شما زیاد بشه و شاید بینیتون زیبا بشه اما در کل فاصله های زیبایی شناسی در صورتتون بهم بریزه این مطلب رو از سایت زیر پیدا کنید ( معیار زیبایی چهره ) جراحی بینی
2810