در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ابریشم جون بهتون گفته بودم اون دختر خانم هم بینیش یه کم کلیپسیه ولی بد نیست اون حالتش و قوس هم میده اما قوس خوشگل فقط من یه ایرادی به کارش گرفتم اونم تو رفتگیه کنار بینیه دقیقا تو ناحیه ای که کلیپسی میشه یه کوچولو تو میره . باز اگه کمکی از دستم بر میومد بگو تقریبا بینیش تو سبک شماره ده بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مهربان تورو نمیدونم من خودم اونجوری میشم انگار روزی هزار بار میمیرم تازه دارو بیهوشی عوارض داره تا چند روز هات افسردگی داره آدم خوده عمل بینی هم آدم اذیت میشه نمیخام بترسونمت بستگی به خودت داره مستانه عمل بینی معمولا آدمو چند سال کوچیک تر نشون میده دلسا کجایی نکنه رفتی با سامی عمل کنی نمیگی هاااا بچهها خیلی نامردید من عکس هیچکدومتون ندیدم
شمیلا جون واقعا ممنونم از وقتی که برام گزاشتی نازنینم. ته دلم یه جورایی دوس دارم این تو رفتگی پره رو یه جورایی شیکه ولی نمیدونم به من میاد یا نه...اخه من میخندم لپام چال میشه بعدش کناره های دماغمم چاله چوله ایجاد بشه به نظرت خیلی چال مچال نمیشم؟ حالا بزار شما بعملین من خوشبختانه هم وفت دارم هم دستم بازه ........♥♥♥♥♥♥...... نانازی جون من به خاطر روی گلت دوباره عکس میزارم منتها امروز نمیتونم با گوشیم...چشم...دومرتبه میزارم مماخ خووووشگل و آنتیکمو واست جیگری
سلام نانازی جون. میام و کامنتها رو میخونم.راستش روی سامی خیییلی شک دارم و فعلا هیچ تصمیمی نگرفتم.تصمیم دارم فعلا به چند تا دکتر دیگه هم سر بزنم و بعدا تصمیم بگیرم.
بچه ها یکی نیس جواب منو بده؟ من ماه دیگه میخوام عمل کنم ولی هر دکتری میرم کاراشو نمیپسندم,, نادریان یا محبوبی راد یا دلاوری,,, اینارو کاراشونو اینترنتی دیدم ,,کسی قیمت این دکترا دستش هست؟