2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015702 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربان جون دقیقا مث خودت بوووود....حتما تاکید کن نوکشو یکم بالاتر بده چون نکنی مث من میشه میفته به مرور زمان ........♥♥♥♥..... نه شمیلا جون نرفتم مطبش اصلا پیش علی اکبری هم نرفتم...من دقیقا سال دیگه همین موقع میخوام عمل کنم برا همینه تنبلی کردم و نرفتم....بعدشم شما سه تا وجودتون برا من نعمت است
یا اباالفضل
جدی ابریشم؟آخه خانواده من به شرطی قبول کردن که فقط برآمدگیشو رفع کنم:(
ابریشم یعنی نوک قبلت مث الان من بود و نذاشتی دست بزنه؟چرا افتادگی پیدا کرده؟ کلوملا من چند میلی متر پایین تر هست،اونو درست کنه حله؟
مهربان جان بینیت خیلی خوبه . اصلا عمل نکن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مهربان جونم به سلامتی عزیزم
گلم حتما مارو در جریان احوالات بعد عملت بذار. راهنماییمون کن عزیزم و امیدوارم بینیت عالی شه همون طوری که میخوای
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
اره عزیز . نمونه های خوب ازش دیدم . ولی شما بینیت خیلی خوبه . بهنظر من با توجه به مشکلی که برام پیش امد به این نتیجه رسیدم شاید فقط 5 درصد ممکن نیاز به عمل بینی داشته باشن . عمل بینی برای کسی لازم که وقتی صورتش میبینی اولین چیزی که به چشمتون میاد بینیش باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
فدات شم هستس جونم،باور کن همه همینو بم میگن،اما یوقتایی انقدر به چشمم بد میاد که نگو،مخصوصا که خانواده و فامیل همه خوبن و من یبار باصورت افتادم زمین مشکل پیدا کردم خانم گل چه مشکلی پیش اومده برات؟:( عزیزم کار خرابم دیدی ازش؟تنها دکتریه که بش اعتماد دارم