2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابریشم خانوم من الان دکتر سلطانیان و فرشته عبدالمطلبی رو در کرج در نظر دارم چندتا از دوستام رفتن مطب فرشته واقعا از کل نمونه هاش خوششون اومده حتی اونایی که اومدن تعویض چسپ واسه اینکه بفهمی فتوشاپ نیست قبل و بعد اونا رو هم نشون میده میگن کارش درسته و حرف نداره از سلطانیان هم نمونه خوب هم بد هم طبیعی و معمولی دیدن
ابریشم حتمن عزیزم والی میگن مشکل تنفسی دارن بیمارش چند نفر هم قبلا اینجا گفتن که ناراضین والی دوست دارم اتفاقن هم مشکلم تو نوک بینیمه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
عزیزم ۷ روز یا تا زمانی که اسپلینت داری نباید خیس بشه میتونی حمام کنی والی باید رو موهات با کاسه آب بریزی بدنتم هم جدا بشوری نباید زیاد وایساده باشی مخصوصن تو گرمای حمام اسپلینت اصلان نباید خیس بشه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بچه ها چی میشه که بعد از عمل دوباره نوک بینی میفته؟؟؟ به افتادگی قبل از عملم ربط داره؟؟ یا به کار دکتر؟؟ آخه بعضی ها اثلا بینی هاشون تکون نمیخوره،پیش دکتر معمولی خم عمل کردن.شاید ایرادهای دیگه داشته باشه ولی نوکش تکون نمیخوره؟؟؟!!!!!!!
خوب راجب سوالاتون :) زینعلییییییییییییی به نظر من برای کسایی که بینی های شیک میخوان که تابلو عملی نباشه عالییییییییییییییییه جز شیک ترین بینی هایی که من دیدم برای زینعلی بوده الان فک کنم قیمتش رو 15 ایناست نوک بینی هاش نه گرده نه تیز و خیلی متناسب با صورته برای من اون موقع هزینش زیاد بود ولی خوب اشتباده کردمم به خاطر هزینه نرفتم پیشش شیروانی بینی هاش 90 درصد مشخصه عملیه ولی با این وجود جواد نیست یه قوس ملایم میده و اینکه تو کاراش نوک بینیاش اکثرا مستطیلیه اصلا بینی بزرگ تو کاراش نیست برای بینی های گوشتی فوق العادست اگر بینیتون مشکل خاصی نداشته میگه عمل نمیکنم ولی همونو سامی میگه عمل میکنم و 90 درصد خوب میشی مشکلش جای بخیشه که به نظر من زیاد مهم نیست چون با لیزر و میکاپ کاملا محو میشه سامی اگر به کسی بگه بینیت بالای 90 درصد خوب میشه یعنی اون بینی عالی میشه قوس را برای همه میده حالا واسه بعضیا کمتر و بعضیا بیشتر اکثر کاراش نوکش تیزه و اینکه مهم نظر خودشه که روی بینی شما چی بهتر هستش نه نظر خودتون که این به نظر من جز بدترین ایرادای سامیه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
در مورد افتادن نوک بینی دلسا اگر دکتر کار بلد باشه و استحکام بینی رو خوب درست کنه احتمال افتادن توک بینی خیلییییی کمه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مرسی مانیا جونم:* عزیزم دکتر موسوی:) کارشناسم تویه شرکت ‎:S بچه هایی که عمل کردن،چقد بعد عمل میشه رفت سرکار؟بااین تفاسیر که دکتر ده روز اسپلینت میذاره،مثلا منم پنجشنبه عمل کنم،یکشنبه دوشنبه میتونم برم سرکار؟
مهربان جان به نظر من حداقل یه هفته تا 10 روز رو مرخصی نیاز داری
دوستی که سوال کرده بودن در مورد دکتر خاتمی من یه نمونه دیدم ازشون خیلی ظریف و شیک0مث اینکه دستیار دکتر شیروانی بودن ایشون و سبکشون اون مدلیه. مهربان خانم من که عمل کردم تا یک هفته گیج گیج بودم.استراحت بعد عمل خیلی لازمه با اون همه ورم و کبودی و گیجی واقعا سخته سرکار رفتن من که انداختم 20اسفند عملم رو و تا 15 فروردین استراحت کردم
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
2810