در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شامانا جون من بیمه تکمیلی نداشتم که! فقط تامین اجتماعی,تازه اش هم قبل اردیبهشت بقیه 3200 میدادن,ولی عز من 3050 گرفتن حالا بیمه خواسته بمن لطف کنه خخخخخخخخ,یا هرچیز دیگه نمیدونم,ولی تکمیلی داشته باشی بهترههههههه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نانازی اره عزیزم اون کاره محبوبی راد هست و واقعا عکس های اینستاش رو دوست دارم بچه ها میگن کار خراب هم دیدن ازش به خاطر همین من میترسم و بین سامی و محبوبی راد موندم
بی کران جان تو سامی و محبوبی راد رو مقابل هم قرار میدی؟ کارای اینستاش بعضیاش خوبه بچه های گروهمون رفتن مطب محبوبی راد میگفت اومده بودن گریه میکردن از بس بینیشون رو ترکونده بود همه دماغا خراب بشدت قوس و عملی صداها همه تو دماغی.
مهرى جان: من سه تا از دوستام با زینلى عمل کردن. نوک بینیاشون خیلى بالا نیس. و کلوملاها هلالى و پایین تر از پره هاس. تیغه هم از روبرو ستونى شکله. اما تمیزه. در کل کارش تمیزه. اما نوک بینى بالا نیس اصلا. کلوملا هم خیلى پایینه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بیکران پوستی قبلی رو بخون منم مسله تو بودم وقتی بچهها گفتن کار خراب داره من خطش زدم آخه اگه نوک بینیو انقدر بدی بالا معلومه مشکل تنفسی پیدا میکنه نمیدونم شاید اصلان این عکسا ماله خودش نیست یا شانسی شده من که میرم پیش سامی حداقل مشکل تنفسی پیدا نمیکنم خداکنه خوب بشه تنها امیدم