2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
نمى دونم والا. زنگ بزن از منشیش بپرس. فکر نکنم بشه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانازى استرس نده ایشالا همونى مى شه که مى خواى.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نانازی کلا هر دکتری سبک خاص خودش رو داره. حالا متناسب با صورت هر کس یه تغییرات جزیی توش میده ولی مدل اصلی اش یکیه.باید از سبک کار یه دکتر خوشت بیاد.چون مدل اصلی اش میشه همون.حالا هر چی هم اثرار کنی روی مدل خاصی ممکنه بدتر بشه!!!!!!
نه اتفاقن مدلشو دوست دارم فقط میخام خیلی کوچیک کنه مسله دکترای دیگه فقط عیوبشو برطرف نکنه میخام تغییر محسوسی تو بینیم ایجاد بشه من کلان سبکی سامی دوست دارم ممکنه بعضیها بگن مصنویی والی من نگاه میکنم بینیشون مسله اونایی که مادرزادی بینی فانتزی دارن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام دوستان,که حالم رو پرسیدین,یه دنیا ممنوووووون.بیمه تامین اجتماعی بودم گلم ابریشم فعلا زیر بچه تا5_6روز از مشکلش بیخبرم,ولی جزییات زمانیکه بهتر شدم می‌نویسم,یه خورده بهم سخت گذشت
من زاده شهر MISام
2810