2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
دلسا جان بهت گفت چند در صد خوب میشی و پوست بینیت چه جوریه؟؟؟ نه اونی که دوست داریو بگو چون در نهایت این بینی تو که قراره رو صورتت باشه در کل سامی خیلیییییییییی طبیعی نیست ولی اگر بگی طبیعی میخوای قوس کمتری به بینیت میده جون کلا یه ذره قوس رو برای همه میزاره سامی که من تا حالا ازش بینی مکعبی ندیدم اکثر بینیهاش هم تیز هستن ویا نهایتا تیز مایل به گرد
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من تازه عضو انجمن شدم و قصد دارم بینى ام رو عمل کنم بینی ام انحراف داره و دوست دارم طبیعى باشه و دکتر خیلى دستکاریش نکنه و سر بالا نباشه کلا دوست ندارم مصنوعى باشه یا خیلى مشخص باشه که عمل کردم. میشه لطفا نظراتون رو در مورد این دکتر هایى که اسم میبرم نظراتون و بگید و اگه شناختى ازشون دارید من و راهنمایى کنید ممنون دکتر شبنم شادابى دکتر سوسن سکوتى دکتر شهیاد سامانى دکتر کسرى ثابتى دکتر عبدالحسین جهانیان
دینا جون گفت خوب میشه ولی در مورد پوست بینی ام چیزی نگفت.

میترسم هی بهش گیر بدم سر مدل بدتر بشه. مثلا هی بگم طبیعی خیییلی کم جمع کنه و بگه خودت گفتی.میشه بهش عکس نشون بدی؟؟من یه بینی خوشگل طبیعی میخوام.نمیخوام توی صورتم خیییلی مصنوعی به نظر بیاد.
یکی از دوستان در مورد دکتر مقدم فرد جوابمو دادن که ممنونم... کسی اینجا پیدا نشد با کامیابی گوشتی عمل کرده باشه؟ نظرتون در مورد کارا 1) گوشتی دکتر کامیابی 2)گوشتی سجادیان 3) گوشتی شهرام حسنی چیه؟ من فقط یکم نوک بینیم توپوله...ایراد بزرگی نداره که بگم هرچی بشه از الانش بهتر میشه...برا همین خیلی میترسم خراب شه و پشیمون شم...ازینورم واقعا دوست دارم این مشکلش رفع شه
من امروز مطب دکتر سجادیان بودم ٣نفرر دیدم عمل کرده بودن و هر٣تا خوب شده بودن ب منم گفت بینی خوبی برات میشه و گفت پوستت هم خوبه ولی گفت نوک بینیت اگر عمل شه دیر ورمش میخابه
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
بینى هاى محبوبى راد که معنى حقیقى کلمه ى پروتزه! غضروف مصنوعى تو کاراش موج مى زنه! من نمى دونم دوستان انتظار دارین بینى اى که کلشو یه پروتز یکدست تشکیل مى ده عیب و ایرادى هم داشته باشه؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مریم جان: توى این تاپیک کاربرى به اسم ماهى یا ماهى تنگ بلور بینى گوشتى داشت و چند ماه پیش با کامیابى عمل کرد. مى تونى براى اطلاعات بیشتر بهش پیام خصوصى بدى عزیزم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ب من ٥ تومن گفت فقط ی سوال الان برام پیش اومده ک با تمام هزینه ها ٥ تومنه یا فقط دست مزد خود دکتر ٥ تومنه و ملینیک جداس و آندوسکوپی و عکس و .... جدا !!!! شما میدوووونی؟؟؟؟؟ شما وقت عمل گرفتی سوگند جون؟؟؟؟
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
زلایی جون هزینه خود دکتر 5 تومنه هزینه کلینیک جداست من نه متاسفانه تبریزم اینجا یه دکتر هست معروفه میرم کاراشو ببینم اگه پسند نکنم میام پیش سجادیان ، کاراش اونی هست که من میخوام ، ناراضی ام ندیدم ازش
2810