2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
نانالای عزیز من تقریبا دو ماهه عمل کردم بینیم استخوانی بود یه قوزم داشتم نوک بینیمم افتاده بود الان پشت بینی و تیغه بینیم صافه به قول دوستان چاله چوله و دست انداز نداره یه بینی طبیعیه از لحاظ تنفسی راضیم فقط تنها مشکل ارتفاع بینیمه که کمی زیاده
باران ببار خیسم کن عطش وجودم را تو سیراب کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بله ابریشم جون و سارگل جون با ایشون ویزیت شدم حالا فعلا منتظرم موقعیت عمل کردن داشته باشم و برم برای تعیین وقت عمل انشاا.. حتما در جریان قرار میدمتون فقط اگه میشه درخواست دوستی بفرستین برام تا جزئیاتو براتون بگم بعد عمل خخخخخخ. چون من نمی تونم دخواست دوستی بدم کاربریم قاط زده البته من انحرافم داشت بینیم و درست حدس زده بودم .
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
بانو منیر جان و شامانا جان ممنون از پاسختون. راستش امروز که چسب بینیم رو برداشتم احساس کردم اون فرورفتگی به طور محسوسی کم شده و کل ورم بینیم هم همینطور.خیلی ار فرم بینیم خوشم امده یکی از بچه ها در مورد هزینه های عمل پرسیده بود.من هزینه بیمارستان با دستمزد دکتر 6.5 دادم .(دکتر رجایی شیراز) هزینه های جانبی هم حدود 500 تومان داشتم.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام دوستان عزیز خواهشن با هر کی عمل می کنین با دکتر میترا علامه عمل اولتونو انجام ندین چون خیلی باید خوش شانس باشین که خوب دربیاد در ضمن ویزیتای یعد عمل هم وقت زیادی نمی زاره فقط ترمیماش خوبه خیلی هم از کورتون استفاده می کنه
بانو منیر خانم گفته بودم یه چیزی شبیه گوشت تو حفره بینیم هست دکتر که چک کردن گفت جای بخیه ها بافت اضافافه اورده نظرش این بود چیز بغرنجی نیست و گاهی پیش میاد.البته با یه دارو اسید مانندی که به پنیه اغشته کرد سعی کرد درستش کنه با انتی بیوتیک دادن با پماد .ولی فکر نکنم این روش صد درصد درمانش کنه ولی فعلا که نمیشه کاریش کرد
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
بچه ها من سه هفته است بینیمو عمل کردم، دکترم اعتقادی به چسب نداره واسه همین فقط یک هفته چسب داشتم، خودم گفتم طبیعی عمل بشم، بینیمم قبلش بد نبود، همه میگن تو که اصلا فرقی نکردی، چرا عمل کردی؟ ای بابا حالا یکی نیس بگه کلی این بینو رو تراشیدن!!!! حالا سوالم یکی اینه که اگه لطف کنین بگین چطوری عکس بزارم از بینیم؟ اخه میخوام نظر بدین چه شکلی شده؟ نمیدونم ورم دارم اصلا یا نه؟؟ فرمش همینه دیگه؟ اخه سر بینیم بزرگه هنوز
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
و یک سوال دیگه، دکترم گفته ماساژ بده، من کلا از مطبکه میام بیرون تازه سوالام یادم میاد کسی تجربه داشته خودش ماساژ بده؟ دکتر. گفته کناره های تیغمو ماساژ بدم ، چند بار در روز؟ چند دقیقه؟ ممنون میشم بچه ها بهم بگید، مرسییییییییی
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
سلام عزیزم، من مشهدم، با دکتر پورصادق
2810