2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5036686 بازدید | 66605 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامی نادریان راستکاری کدومش واسه بینی من خوبه میخام خیلی کوچیک بشه فانتزی ظریف و نوک مکعبی لطفآ نظر بدید ۸۰% مشکل نوکشه من انحراف دارم نوک بینیم از جاش درومده وقتی نوکه بینمو میزارم سره جاش فقط ی قوز کوچولو میمونه ی دکتر که نوک بینیو خوب دربیاره
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
کتانه جون راستش چون خیلیها به من میگن عمل نکن، میخوام با دکتری همل کنم که ریسکش در کمترین حد باشه واسه همین به فکر قیمتش نیستم.میترسم بعدا همه بگن ما که گفتیم عمل نکن.اونجوری قشنگتر بودی!
نه من نگفتم برو وقت عمل بگیر..میگم اگه فانتزی میخوای.سرش که بالا میبره و افت نمیکنه 90 درصد.قوس نیم میل میده70 درصد.نوکشکمی مکعبی میشه.70.دیگه حساب کن ببین این درصد فانتزی میپسندی یا نه
عکس بینی صفحه 1709
دلسا باید دکتری که طبیعیتر کار کنه پیدا کنی تا خیلی تغییر نده. فرهنگم خوبه واست. من چون مشکل نوک نداشتم واسه همین میگم کاش عمل نمیکردم. ولی شما نوک بینیت یکمی حالتدار بشه تاثیر میزاره رو قیافت.ولی تیغش به نظرم نباید دس بخوره.
عکس بینی صفحه 1709