2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نگین جون من با اجازه درخواست دوستی به شما دادم لطفا بقبول خواهرم چون منم دکتر سلطانیان مد نظرم هستن و فقط یک کار خیلیییی شیک ازش دیدم...خوشحال میشمممم که در جریان کارات باشم دوستم.من پسرم کوچیکه و شیطوووون میخوام سال دیگه بعملم ولی بتور کن تجربیات شما و سارگل خیلی میتونه کمکم کنه...مچکرم
یا اباالفضل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sargol جان اخه چرا کنسل کردی؟؟؟؟ ببینم این دکتر نمونه نشون نمیده؟؟؟ آخه بینی منم نوکش افتادست روی نوکش باید کار بشه...اینجوری گفتی ناامید شدم...یعنی پره هارو دست نمیزنه؟؟؟ اخه مماخم خیلی پایینه مخصوصا که من یکسره هم میخندم و روی مخم رفته ناجووور...بعدشم اینکه من 12 سال پیش قوز بینیمو فقط تراشیدم اونم خیلی کم بود ولی گفتم به نوکش دست نزن...باور کن نوکش از بینی خودمم افتاده تر شد و دکتر قبلش به من اخطار داده بود...اینکه نوک بینی بالا ببره برای من خیلی مهمه چون تمرکز من اصلا روی همین نوک بینیه نه بالا مالاهاش خخخخخخ
یا اباالفضل
بچه ها من خیلی وقته اینستاگرم دکتر محبوبی راد رو دنبال میکنم...اوایل خیلی دوس داشتم ولی رفته رفته بسکه همه شکل هم بود و کامنترو میخوندم که عموما کاراش مورد پسند جامعه نیس شک کردم به انتخابم و کنسلش کردم....ولی بینی سپیده خیلی خیلی عالی شده من همیشه عکساشو میبینم و هر روز بهتر و بهترتر میشه
یا اباالفضل
بانو منیر عزیزم من ایران نیستم من ایران بودم شماره شناسنامه همه دکترارو داشتمlolllll کلان خیلی تحقیق میکنم الانم از اینجا دارم تحقیق میکنم میدونم خودم باید برام مه چشم خودم ببینم والی فلان دارم تحقیق میکنم فلان کاری سامی مد نظرم بود والی نمیدونم چرا سبکش عوض شده
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
دلسا جان ایزدفر نشنیدم والی نادریان یه تاپیک داشت اونایی که ۱ ماهه عمل کرده بودن راضی بودن طوری که ایشون شدن ی از دکتریی که من میخاستم مشاوره بشم ولی بعد از ۴ ماه همون بیمارا اومدن گفتن بینیشون قوز در اورده نوکشم افتادگی پیدا کرده بعد خیلی جالبه چند روز پیش رفتم تو سایت که ببینم چی میگن بیام اینجا بگم والی تاپیک حذف شده بود کلان اصلان همچین تاپیکی وجود نداشت من میدونم تا ۱ ماه پیش تاپیک نادریان اونجا بود بعد ی هویی حذف شد هرچی گشتم پیدا نکردم حالا دوباره میگردم
نمونه دیدی از نادریان چون من هم کاراشو دوست دارم ولی میان میگن بعد از چند ماه تازه مشکل های بینی معلوم میشه سامی رو هم امروز دوباره خوندم ی کاربر دیگه اومده بود گفته بود نه اینجوری نیست دکتر برای صورتهای کوچیک بینیرو خیلی کوچیک میکنه خوده اون کاربر هم تازه ۷ ماهه عمل کرده من کلان گیج شدم حالا صبر کن درباره یزدانفر من سرچ کنم میام میگم. دلسا جان مطب سامی نرفتی ؟
نانازی جان من 1 نمونه از نادریان دیدم عااااااااالیه الناز گلرخ هم بینیش رو با نادریان عمل کرده اونم واقعا خوب شده ولی نمیدونم قبلش چجوری بوده بینیشون در مورد هزینه نادریان اطلاع نداری شما؟
ابریشم جان آخه من نیمه فانتزی میخوام سلطانیان مىگه طبیعی,اولین مطب هم که پا گذاشتم سلطانیان بود,دلم همش باهاش بود ولی نمیدونم چرا خ شدم 4شنبه کنسل کردم,,,,,,البته نگین جون تو پستایی قبلیش خیلی بهم امیدواری داد عز اینکه دوستای وایبریش تعریفش را میگن,دلم باز غش رفت براش,بزار چند روز بگذره یه بار دیگه برم مطبش به بهونه ی نشون دادن عکس,حالا یا اون من متقتعد کنه یا من اونو
من زاده شهر MISام
padmaجان مرسی عزیزم من بینیم استخونی غضروفی سایزه بینیم هم نسبت به صورتم بزرگه نادریان فک کنم ۷ تومان میگیره فک کنم الان همه دکترا ۷ ۸ میگیرن
2810