میخوام پوست صورت و بینی رو لیزر فراکشنال کنم(برای منافذ و اینا) نمیدونید یا ندیدید یا نشنیدید بعد از 4 ماه از عمل گذشته میشه پوست بینی رو لیزر کرد؟
دکتر پوستم شکل لایه های پوستو کشید گفت ببین اشعه ی لیزر تا اینجا میاد و به غضروف ها نمیرسه ! برای همین اشکالی نداره !
زنگ زدم مطب نادر پرستارش خیلی شیک گفت ما فقط دستگاه لیزر خوذمون رو میدونیم اشکالی نداره !!!(ینی میخوای طوری نشه و مطمئن باشی بیا پیش خودم اژدهااااااااااا
)
بهش میگم برووو از دکتر بپرس اشکال داره یا نه ؟ ناسلامتی اینم جزو ساپورت بعد عمله دیگه !! میگه دکتر نمیدونه ! فقط دستگاه خودمونو میدونه !!!
میگم بابا من کار به دستگاهش ندارم ینی دکتر نمیدونه با توجه به آناتومی بینی لیزر ضرر داره یا نه؟؟
هیچی دیگه ... ازینجا رونده از اونجا مونده ...
دلمم میخواد تا هوا ابریه یه جلسه شو حداقل انجام بدم ...
حالا هرکدوم از دوستان اگه میدونن یا شنیدن یا تجربه دارن یا حتی اگه لطف کنن از دکتراشون بپرسن ممنون میشم ... به یه دکتری زنگ زدم منشیش تا فهمید مریض دکتر نیستم پیچوند منو و جوابمو نداد ... نمیدونم دیگه چه طوری مطمئن بشم لیزر فراکشنال بالاخره ضرر داره یا نه؟؟
نمیدونم این پست چون در مورد لیزره اسپم حساب میشه یا چون در مورد لیزر پوست بینی عمل شده ست اسپم حساب نمیشه ؟؟ خلاصه علما مشخص کنن تکلیف پاک کردنش معلوم بشه