2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016387 بازدید | 66530 پست
فران جان الان شرایط عمل ندارم, گفتم حالا تا موقعیتش درست بشه تحقیق کنم درست. من خیلی به فرهنگ اعتماد دارم اما نمیدونم چرا همه میگن ظریف نیست. من متوجه نمیشم دقیقا مشکل کجاست؟؟ شاید با ورم دیدید. میگن ورم کارای فرهنگ زیاده!!!!
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورمو هستم. من حس می کنم ورم کارای برزنجیم زیاده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Maman nono, بشارتی زاده تو این مایه ها نیست که. من اصلا تو این فاز نیستم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کسی از یزدانفر و خاص احمدی نمونه نداره آیا؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
شامانا بشارتی از غضروف بینی وبیشتر گوش استفاده میکنه وبرای ترمیمیا از سر هم بر میداره

در مورد ورم به بدن بیمار ومراعات بعداز عمل هم بستگی داره من وخالم هر دو باعلامه عمل کردیم ولی ورم خالم 3برابر من بود چون به هیچ وجه رعایت نمیکرد

الته اینو بگم هیچ دکتری موافق به رعایت رژیم غذایی بعداز عمل نیست ولی تجربه بمن ثابت کرد خیلی موثره خیلی
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

میخوام پوست صورت و بینی رو لیزر فراکشنال کنم(برای منافذ و اینا) نمیدونید یا ندیدید یا نشنیدید بعد از 4 ماه از عمل گذشته میشه پوست بینی رو لیزر کرد؟

دکتر پوستم شکل لایه های پوستو کشید گفت ببین اشعه ی لیزر تا اینجا میاد و به غضروف ها نمیرسه ! برای همین اشکالی نداره !
زنگ زدم مطب نادر پرستارش خیلی شیک گفت ما فقط دستگاه لیزر خوذمون رو میدونیم اشکالی نداره !!!(ینی میخوای طوری نشه و مطمئن باشی بیا پیش خودم اژدهااااااااااا)
بهش میگم برووو از دکتر بپرس اشکال داره یا نه ؟ ناسلامتی اینم جزو ساپورت بعد عمله دیگه !! میگه دکتر نمیدونه ! فقط دستگاه خودمونو میدونه !!!
میگم بابا من کار به دستگاهش ندارم ینی دکتر نمیدونه با توجه به آناتومی بینی لیزر ضرر داره یا نه؟؟
هیچی دیگه ... ازینجا رونده از اونجا مونده ...
دلمم میخواد تا هوا ابریه یه جلسه شو حداقل انجام بدم ...
حالا هرکدوم از دوستان اگه میدونن یا شنیدن یا تجربه دارن یا حتی اگه لطف کنن از دکتراشون بپرسن ممنون میشم ... به یه دکتری زنگ زدم منشیش تا فهمید مریض دکتر نیستم پیچوند منو و جوابمو نداد ... نمیدونم دیگه چه طوری مطمئن بشم لیزر فراکشنال بالاخره ضرر داره یا نه؟؟

نمیدونم این پست چون در مورد لیزره اسپم حساب میشه یا چون در مورد لیزر پوست بینی عمل شده ست اسپم حساب نمیشه ؟؟ خلاصه علما مشخص کنن تکلیف پاک کردنش معلوم بشه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
به به رستگار جون

مماخت چطوره

رستگار یعنی به موقع این سوال پرسیدی بگو چرا؟ مامانم یکماه قبل فراکشنال کل صورت و گردن وانجام داد اولا 10 سال جوونتر شد
ولی بنظر من اصلا الان نکن تا یکسال صبر کن چون مامانم سه روز اول صورتش شبیه لبو شده بود وروزی که انجام داد هم درد داشت تازه قبلش بی حسی زده بود

ولی به روی چشم 25 دکترش از فرانسه میاد برات حتما میپرسن حتما

رستگار مماخت الان هم ماه مماخ من اون روزی که منو دیدی هست بعکس ببینیم مماختو

مامان نونو بینی من قوز و انحراف نداره شکر خداو نوکشم غضروفیه. ایراد خاصی نداره فقط یکم پهنه نسبت به صورتم. صورت و استخوان بندیم ریزه. بنظرت نیمه فانتزی میشه؟؟ چشمام درشته. بینی خیلی ظریف با یه قوس ملایم و خوشگل میخوام
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
وای مامان نونو میگفتم چشام درشته شاید بینی خیلی کوچیک خوب نشه ولی امیدوار شدم
یکم دیگه هم از گرمارودی تعریف کن دیگه با خیال راحت بخوابم امشب
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
رستگار تا 5ماه راسته ولی دروغ چرا از ماه 5 به بعد ارتفاع همونه رستگار خودت منو از نزدیک دیدی اون موقع مماخم 4 ماهش بود خودت دیگه قضاوت کن بنظر من که تغییری نکرده

من روراست ورک میگم

شامانا اصلا چون بعداز عمل فاصله لب وبینی تغییر میکنه حتی اگر طبیعی عمل کنی بنظر من بذار بعد از عملت