2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
دینا جون میشه بگین مشکل بینی شما که با سامی عمل کردین چیه؟؟ و اینکه چه مدت از عملتون میگذره؟؟ میشه لطف کنین عکس بذارین؟؟ واقعا کمک میکنین.همه عکس رو سانسور کنین ولی اگر میتونین لطفا عکس بذارین یا لااقل توضبح بدین مشکل بینی تون دقیقا چیه؟؟ ممنون ازت دوستم. نادریان کارهاش قشنگه ولی بچه ها میگن توی کارهاش غوز میمونه که خب اینم مشکلیه!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لالا جان بانو منیر راست میگن بینیت خوبه اصلا نرو سمت ترمیم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دلسا جان اینجا عکس ندارم مشکل بینیم قوس زیاد و اینکه پره های بینیم شبیه هم نیستن در صورتی که من به دکترم تاکید زیاد کرده بودم که بینیمو زیاد قوس نده
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
بانو جون ممنون...ولی من خسلی دوست دارم بینیم یکم کوچیکتر و فانتزی تر شه...شما دکتر خاصی مد نظرتون نیس؟؟؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
دینا جون شما دکتری مد نظرتون نیس که بتونه کار ترمیمیو خوب انجام بده و بینیو ظریفتر کنه؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
دینا جون ممنون از توضیحتون.نگفتین چقدر از عملتون میگذره؟؟ شاید با گذشت زمان بهتر بشه.... در مورد نادریان، بچه ها این که اگر کسی بینی اش غوز نداشته باشه چی؟؟ آخه کتانه جون گفتن که اینکه غوز توی کارهای نادریان میمونه به این ربطی نداره که از قبل غوز داشته باشی یا نه؟؟!!!! من گزینه اصلی ام سامیه ولی الان واقعا مردد شدم.نادریان هم که اینطوریه، ایزدفر و منافی هم توی لیستم هستن.در مورد میلانی هم یه چیزهایی شنیدم.بچه ها بیاین کمک...
ممنون عزیزم....بیشتر روش تحقیق میکنم....راستش شماها در مورد دکتر قاضی سعیدی شنیدید؟؟؟؟بعدش اینکه من میخوام یه دکتریو بهتون معرفی کنم ولی اسمش یادم نمیاددددددد...من 3 سال پیش رفتم پیشش دو تا کار زنده ازش دیدم عااااالی بودننننن مادر و دختر بودن...ولی نمیدونم قبلشون چجوری بود....ولی واقعا محشررررررر بود...خودشم تو کامپیوتر بینیه یه دختریو نشون داد که مثه مال من بزرررررررگ بوداااااا ولی یادم نمیاد اوستخونی بود یا گوشتی...ولی هم تمام رخش بزرگ بود هم اینکه خیلی قوز داشت....بعد عمل دخاررو که دیدم اصن شوکه شدمممممم واااای خیلی خوشگل و فانتزی بود...نمیدونم چرا باهاش عمل نکردمو رفتم پیش فتح العلومی:(('خیلی خنگم من
ابریشم جون,ببخشید انتهای مستت را نخوندمش,عز بس تعریفیدی از اون دختره خخخخخخخخ,آدرس سلطانیان:4راه طالقانی,خ بهشتی,جنب هلال احمر,ساختمان ایرانشهر ,تلفن34494500, شنبه تا چهارشنبه 4/5 تا 7/5
من زاده شهر MISام
من امروز رفتم مطب دکتر بازیاری.خیلی شلوغ بود.تو یک ساعتی که اونجا بودم حدودا 12-13 نفری اومدن برای ویزیت و بعد منم چند نفری بودن و تلفنشونم زیاد زنگ میخورد.مریضا رو هر کدوم میپرسیدم راضی بودن.کلا دو سه موردش عالی شده بودن.یک مورد خیلی بد بنده خدا که ظاهرا بینیش گوشتی بوده و دو ماه میگذشت از عملش.یک مورد انحراف داشت که اونم ب نظرم ورم داشت.بقیه هم خوب بودن.اخلاق منشیش خیلی خوب بود.بینی خوبیم داشت.خود دکتر بینیش اخلاقش بد نیست..میگن چشم بسته عمل میکنه و مریضاش همه راضی بودن حتی همون دو نفر که بینیشون مشکل داشت.دیگه چیو نگفتم?!فعلا یادم نمیاد
دوستای خوبم شما درمورد دکتر سجادیان و کارای ترمیمیش اطلاعی ندارین؟