2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرشیدا جون دکترمنم گفته که 10 تا 15 درجه میفته منم منتظرم تا بیفته آرشیدا شما که میخواستی چسب یو شکلتو بزنی بینی تو با چسب میکشیدی بالا؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم ممنون میشم جواب بدی
من هنوز منتظرم یک سالم تموم شه دکتری پیدا کنم که گندکاری شهریار یحیوی رو اصلاح کنه . وقتی می بینم حتی دوست نزدیکم که در جریان مشکلات من هست و منو هر روز داره می بینه اصرار داره بره پیش یحیوی به این نتیجه می رسم که بهتره آدم هیچ کس رو راهنمائی نکنه.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
mmmmmm جون خدا رو شکر که شما از میرمجلسی راضی هستی یکی از اقوام ما رو عمل کرد بعد از یکماه سر بینی هی بزرگتر وبزرگتر شد و الآن که حدود یکسال یا یکسال و نیم می گذره انگار همون دماغ اولشه و دنبال دکتر می گرده . ضمنا شدیدا مشکل تنفسی داره. دکتر هم اصلا زیر بار نرفت و خیلی پررو و راحت گفت من کارمو انجام دادم دیگه به من مربوط نیست.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
پری جون یحیوی افتضاحه . همین.
مهسا جان یه عکس از بینیت بزار شایدبا یه ترمیم ساده بشه درستش کرد؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
رز جان 5 ماه برای تصمیم گیری فرم بینی زوده باید تا یه سال رو صبر کنی
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
2810