در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سارگل جون چه رفتن پر باری می شد اگه میرفتی خخخخخخخخخ بینیت چه فرمیه که علی اکبری گفت خوب میشی؟ sweetheart جان هم ادرس سایتشونو گذاشته بودن انشاا.. هممون بهترین انتخابو بکنیم
سارگل جون چه جالب شما دو تا بچه دارین؟؟ اره تونستی با ایشونم ویزیت شو من نمونه هفت هشت ساله هم ازش دیدم بدون افت بدی مطب گردی اینه که با چسب تمام بینیا خوشگلن و در واقع اینده گویای فرم بینی هه . همه کجیا و افت و .. همه بعد یه مدت پیش میاد راستشو بخوای من از فرم نوک بینی بیمارای سلطانیان خیلی خوشم نمیاد خیلی زیبا رو نو بینی کار نمیکنه اگه رفتی هم باید بگی حتما با حوصله وقت بذاره
siminradin چه سخته من اصلا تصور اینکه تا چند روز نتونم از بینیم نفس بکشم هم سخته انشاا.. زودی بتونی از بینیت نفس بکشی با کی عملیدی شما؟ انحراف داشت قبلش بینیت؟
درود بر همه دوستان در مورد نیمه بیهوشی و بیهوشی من از دکترهای جراح مختلف سوال کردم تا اونجایی که متوجه شدم اتفاق نظر توی این زمینه وجود نداره ولی درصد زیادی میگن بیهوشی خطرش بیشتره parva و بانو منیر عزیز ممنون که به سوالها پاسخ میدید و کمک میکنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شمیلاجون و ابریشم جون شما تصمیم تون با کیه?آخه من امکانش نیست برم تهران,مجبورم همین جا بعملم,خیلی خوشحال میشم نظر شمارو هم در مورد انتتاب دکترتان بدونم,,,,بوس ب
آقا مانی خیلی خوشوقتم شما هستید,لطف میکنید دکترهای خوف کرج رو مع فی کنید,ون اونطوری که ذکر کردم با 2 بچه قادر به مطب گردی زیاد نیستم به من لطف بی کران میکنید درصورت ذکر دکتر