2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان 25 روز از عملم میگذره دکترم فقط بهم قطره رینو سالتین داده تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم اما الان دوروزه احساس میکنم اگه قطره مو دیر بریزم داخل بینیم حالت چسبندگی پیدا میکنه حالا نمیدونم به خاطر ترشحاتشه یا خدای نکرده چسبندگیه
رستاجون سه چهارماه طول میکشه تا تنفس به حالت عادی برگرده اصلا نگران نباش ورم مخاط بینیت خیلی زیاده واسه همون راه تنفستو تنگ کرده... اما اگه خیلی نگرانی مشکلتو بادکترت درمیون بذار عزیزم...
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
تو رو خدا به من هم کمک کنید. من میخام پیش سجادیان عمل کنم ولی میگن کارش پر ورمه. حال چی کار کنم ؟؟ غیر از سجادیان شما چه دکتری رو پیشنهاد میدید. آخه من ایران نیستم و نمیتونم مطب گردی کنم.
سلام دوستان من عضو جدیدم کمى راهنمایى میخواستم از دوستان پر تجربه. به نظر شما اگر سلامت بینى و تنفس رو اولویت قرار بدیم و هزینه عمل هم مهم نباشه بهترین دکتر پیشنهادى کى میتونه باشه؟ دکترى که ریسک کم ترى داشته باشه و طبیعى عمل کنه ؟ در ضمن بینى من استخونى با پوست نازک هستش و مشکلاتش انحراف ظاهرى و قوز و افتادگى جلوی بینى در کل بینی پرکارى هست ولى از نظر سایز مشکل خاصى نداره.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
راستش من خودم قرار بود تهران با دکتر بنیادی عمل کنم کاراشو دوست دارم خیلی هم طبیعیه چند تا از دوستام با ایشون عمل کردن خوب شدن ، منتها من جور نشد بیام تهران حالا شما سایتشونو ببین بازم از بچه های اینجا پرس و جو کن ببین با سلیقه ت جوره