2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
سلام.ممنون پرواجون که بهم امید میدی.راستی الان که یه مدت از عملت گذشته راحتی با بینیت یا بازم برات دردسره؟من استرس اینو دارم که چه مدت باید عین نوزاد از این بینی مراقبت کنم
خواهش عزیزم الان دوماهه عمل کردم و راحت نفس میکشم دوستم...من از هفته دوم تنفسم عادی شد ماهنی جون...اصلا نگران نباش... اما خب باید تا یکسال مواظب باشی بینی ضربه اینا نخوره...یه کم که بگذره عادت میکنی... دکترمن که بهم میگه خییییییلی حساسم نیازی نیست اینهمه مواظب باشم اما خودم اینجوری خیالم راحت تره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من دیشب رفتم قالب برداشت و بخیه ها و لوله ها رو دراورد. تجربه بسیار مزخرفی بود. احتمالا سر لوله ها به مغزم وصل بود. همونطوری که دراز کشیده بودم آینه داد دستم که ببینم چطوری چسب میزنه. بینیمو فقط یه نظر دیدم که یه حجم پر از ورم بود. خودشون گفتن بسیار ورم داره. برام یه آمپول بتا متازون نوشت که دیشب عضلانی تزریق کردم . 15 تا قرص دگزا که تا 5 روز روزی 3 تا بخورم (میدونم ضرر داره) تا دو هفته دیگه دوباره برم
پری من این دکترایی که میگی نمی شناسم. فقط چون خیلی وفته از همون تاپیک اول اینجا رو دنبال میکنم. بعضیا از یحیوی ناراضی بودن. یک نفر هم یادمه راضی بود. توی تاپیک 2.5 زیاد یه مدت بحثش بود. میلانی هم توی تاپیک انگار بد نمی گفتن. حجت فقط اسمشو شنیدم. محدوی هم که اصلا نشنیدم
من فرصت نمیکنم زیاد بیام امیدوارم سال جدید سال خوبی براتون باشه با بینی های ناز منم بعد تعطیلات به امید خدا مطب گردیامو شروع میکنم ولی بازم میدونم عمل بینی کاملا شانسیه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810