سلام محیا جان نگران نباش اگر از پزشکت مطمئنی با خیال راحت برو عمل کن مخصوصا ک میگی بینیت مشکل داره...پس باید عمل کنی...گریه هم نداره
ایشالا خیلی بهتر از اون چیزی شه ک فکرشو میکنی...این ک میگی بینیت سر بالاست چقدر سربالاست الان؟خیلی؟اگر نرمال ک خب 1-2 میل بره بالا بد نیست مشروط بر اینکه خیلی رو ب بالا نشه..اینو دیگه خودت بهتر میدونی عزیزم قبل عمل کار خاصی نیاز نیست فقط اینکه از شب قبل هیچی نخوری حتی اب اگر داروی خاصی مصرف میکنی حساسیت غذایی یا دارویی خاصی داره قبل عمل ب متخصص بیهوشی و پزشکت بگی قبل عملم بری حموم و بدون ارایش و زیور الات
باشی ک اینا رو مسلما دکترت بهت میگه... بعد عملت هم اول اینکه هی نری جلو اینه بگی اینجوره اونجوره چون چیزی ک میبینی خیلی تغییر خواهد کرد و صبر لازمشه علاوه بر اینها بگم بعد عمل نشینی گریه کنیا!!!بینیت خراب میشه...مواظب هم باش سرما نخوری این چند وقته...اگر هم جوش زدی رو بینیت قبل عمل زودتر با مشورت متخصص پوست ی چیز بخور درست شه...دیگه اینکه من اگر زمان ب قبل برگرده بی حسی رو ب جای بیهوشی انتخاب میکنم البته اگر دلشو داری... بعد عمل هم بینیتو دستکاری نکن با سرم و سرنگ مرتب بشورش...پد زیرشو تو چند روز اول تند تند عوض کن ک خون نمونه روش خشک شه بچسبه ب بخیه هات ک اونوقت برداشتنش شاید اذیتت کنه و اگر پزشکت توصیه کرد پماد چشمی و پمادی ک برای نموندن جای بخیه هاست رو تو فواصل مرتب استفاده کن...قبل از عوض کردن چسبت هم ک بینیتو باید با الکل سفید تمیز کنی...ی مسواک خیلی خیلی کوچیک(کوچیکترین مسواکی ک پیدا کردی)بگیر چون بعد عمل شاید نتونی راحت دهنتو باز کنی و از مسواک خودت استفاده کنی...بعد عمل مصرف شیر و ابمیوه های طـــــــــــــبیعی میتونه تو سرعت ترمیم زخمات موثر باشه عصاره گوشت طبیعی هم خوبه در نهایت هم بگم ب پزشکت حتما روز عمل بفهمـــــــــــــــــــــــــــــــــون چی میخوای و از پرستارای اتاق عمل بخواه ک لوله رو اروم از گلوت در ارن تا خدایی نکرده زخم نشه.. اینا چیزایی بود ک جسته گریخته ب خاطر داشتم ولی تو همه موارد باید پزشکت در جریان باشه...سوالی داشتی باز میل بزن خوشحال میشم بتونم کمک کنم تو هر مورد ابهامی بود میتونی بپرسی عزیزم موفق باشید همگی