2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر همه دوستانی که گروه وایبری راه انداختن در جریان باشن این کار تجربه موفقی توی این سایت نداشته امیدوارم براتون ایجاد دردسر و پشیمونی نکنه موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها این انصاف نیست بیاین تجربه هامونو تو همین سایت باهم درمیون بذاریم نه وایبر یا جای دیگه...یادمون نره که ما همدیگرو با نی نی سایت شناختیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
ماهنی جان عزیزم اصلا نگران نباش اگه دکتر کم ریسکی رو انتخاب کردی بهش اعتماد کن و اصلا استرس نداشته باش... بنظر من بیشترین سختی عمل بینی انتظار کشیدن واسه خوابیدن ورم هاست وگرنه خود بیهوشی و عمل حداقل واسه من فوق العاده آسون بود اون یه هفته هم مث برق و باد میگذره... امیدوارم یه عااااالمه خوشمل بشی دوس جووووووونم
بانو منیرم دوست مهربونم دارم به حرفات میرسم نازم واقعا بینیم با ماه پیش فرق کرده هم نیمرخ هم تمام رخم داره ظریفتر میشه از عملم دقیقا یک ماه و سه هفته میگذره
parva: موضوع چیز دیگه ای هستش تاپیک ترمیمی ها همین اتفاق افتاد و بعدش فحش ها و بی احترامی های که به هم میکردن واقعا زننده بود یک نفر به یکی دکتر معرفی کرد و بعد از اینکه طرف عمل کرد و راضی نبود شروع کرد به مزاحمت ایجاد کردن و ناسزا گفتن نهایتا فکر کنم کارشون به دادگاه کشید و چند نفرم اونجا عامل مزاحمت برای هم دیگه شده بودن این اتفاق قطعا به نفع تاپیک نیست ولی این داستان وایبر رو به عنوان یه دوست لازم دونستم بگم که شاید لازم باشه بعضی از دوستان احتیاط کنن . موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام بچه ها. منم میخواستم بگم نرین وایبر اینجا رو یادتون بره.بیاین از تجربه هاتون بگین. اونایی که تازه با سامی عمل کردین، بیاین و از روند بهبودیتون بگین.امیدوارم همه خیییلی راضی باشین.
سلاام پروا جونم منم همین احساسو دارم . تازه عملیها نگران نباشین بعد یک ماه هر روز بینیتون بهترو بهتر میشه منم تا قبل یک ماه همش به ترمیم و غیر تحمل بودن بعدش فکر میکردم . ولی الان داره از فرم بینیم خوشم میاد. منم 47روزه عملیدم .
زینلی دوسال پیش یازده میگرفت!!! دوستان کسی رضا سلطانی تو کرج رو میشناسه ؟من دوتا کار ازش دیدم فوق العاده شیک وطبیعی بودن البته جراح فک وصورت هرکیو با توجه به فرم صورتش در میاره
دوستان ابیانه من کاراشو دیدم از ده تا دوتاش عالی میشه ولی بقیشون واقعا افتضاح بودن سه مورد بودن که ارتفاع بینیشون خیلی کم شده بود دوسانت بینی براشون ممونده بود!!حالا اگرم خودشون ارتفاعشون کم بود انقدر غیر طبیعی نباید دکتر قبول میکرد خلاصه در حدی بود که بدون اینکه ویزیت بشم زدم به چاک البته این برای دوسال پیشه. سرکارات مطبشتو همون ونکه فکر کنم خ ملاصدرا
مرسیییییی بانو منیر دوس جونیه من گلم فقط یه سوال دارم الان که عکس نیمرخمو دقییییییق با دوهفته بعد از عملم مقایسه کردم دیدم حدودا سه میلیمتر ارتفاع نوک بینیم از نیمرخ کوتاهتر شده یعنی بعد از شش ماه بازم کوتاهتر میشه از نیمرخ؟ مثلا یک میلیمتر ذیگه ؟؟؟ آخ ببشخید انقد سوالم طولانی شد آخه همش فکرم مشغوله ...
2810