2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
نه قایمشهر کلینیک خصوصی عمل کردم نارین جون.هنوز زوده بخوام در مورد فرمش نظری بدم به نظر اون طور که خودم میخواستم شده کلا دکترش طبیعی کار میکنه . مشکل تنفسی اصلا نداشتم . و جای بخیه هامم نمونده البته رسیدگی بعدش هم خیلی مهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بینیاز جون عمل شما کیه.منم ایشالله 23 اسفندم البته از یه استان باید برم استان دیگه هم واسه عمل با بچه کوچیک ودردسراش واسه منم 28 گچو باز میکنه بعد برمیگردم منم مشکل برخورد به تعطیلات رو دارم ولی امیدوارم مشکلی پیش نیلد توکل به خدا
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
شهناز جون بر اساس جزوه ی مراقبت های بعد از عمل دکتر سامی!!! توی سایتش هست....یه pdf ئه!!!! بعدشم تا حالا ب من نگفته چرا فین نکردی!!! حالا امروز من باید برم مطب.میپرسم ازش از شک و شبهه در بیایم! من. چهارشنبه ی هفته ی پیش ک تعطیلات 22 بهمن بود تازه یه هفته بود عمل کردم رفتم شمال....تازه تو راه برگشت 9 ساعت موتدیم ترافیک....مشکلی برام پیش نیمود....ولی وقتی از ماشین پیادع میشدم ماسک میزدم ک هوای سرد توی ریه هام نره ک سرما بخورم
دکتر فتح سامی 15 بهمن
ارشیدا جان نمیدونم میخونی یا نه.....اتفاقا دکتر سامی واسه زیر بینی من غضروف گذاشت ک وقتی میخندم لثه هام زیاد بیرون نیاد....گفت از نظر زیبایی شناسی وقت خنده لثه نباید بیرون باشه...حالا نکته جالب اینجاس ک خنده های منم خیلی مضحک شده ینی دندونام هم دیگه معلوم نیس....من دو هفته س عمل کردم....وقتی بهش گفتم دکتر بهم گفت خب واسه اینه ک شما ورم داری پشت لبت و زیر بینیت...و 3-4 ماه طول میکشه ک اون ورم غضروفی بخوابه ....درست میشه! و گفت ک قبلا شما لبخند بزرگی میزدی...به قول خودش : سی! ولی الان واسه احتیاطی ک داری بعد از عمل و چسبهایی ک داری نمیتونی بزرگ بخندی... حالا نمیدونم واقعا دوباره خنده هام عین قبل میشه یا نه
دکتر فتح سامی 15 بهمن
سلام دوستان بالاخره اولین و آخرین مطب گردیمو کردم...منتها وقت عملمو ترجیح دادم اوایل شهریور باشه به خاطر کاروزندگی هزینه های دکترهم زیاد شده بود مثکه 9.5 ولی بااین حال بازم یه سر بزنید.سوالی داشتین درخدمتم .+عکسای عمل به زودی 6ماه دیگررر
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
2810