2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nova جان من 1 کار ازش دیدم که بقول خودش فامیلاشون و خواهرش باهاش عمل کرده بودن خودش از لحاظ تنفسی و فرم بینیش راضی بود
از نظر من طبیعی و ظریف بود - متقارن بود - اما با کمی دقت متوجه می شدی عمل کرده است سر بالا نبود - متناسب با صورتش بود
فران من خیلی خوشم میاد از فرم کلیه دماغش. طبیعی و خوش فرم فقط یه مقدار نوکش ورم داره فکر میکنم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
قبلاً قول داده بودم بعد عملم با دکتر گرمارودی بیام شرح حال بدم که فقط مصرف کننده تجربیات بقیه نبوده باشم حالا نمیدونم اسپم حساب میشه یا نه :
شنبه صبح قرار بود ساعت 10 برم اتاق عمل که وقتی رفتم کلینیک دیدم اونی که قرار بود اولین نفر بره هنوز نشسته چون یه نفر زودتر اومده بود پذیرش گرفته بود در نتیجه من شدم عمل سوم . 12.30 رفتم اتاق عمل . ولی خوب بد هم نشد چون چه مریض دکتر گرمارودی چه مریض دکترهای دیگه بعد عمل انقدر حالشون خوب بود استرسم کم شد سه ساعت و نیم اتاق عمل بودم نیم ساعت ریکاوری که تو اون نیم ساعت کاملاً بهوش بودم و یه دو سه دقیقه آی و وای کردم که اومدن مسکن زدن خوب شدم ولی خون ریزیم بند نمیومد لعنتی ها هی میومدن با گاز استریل بینی زخم و زیل و فشار میدادن خونش بند بیاد ... یه حرفهای بدی هم میزدن مثل اینکه اگه بند نیاد باید تامپونم و در بیارن یکی دیگه بزارن که داشتم سکته میکردم ولی خداروشکر بند اومد کلی هم زیر چشمهام کبود شده که خوب با توجه به کار زیاد بینیم کاملاً انتظارش رو داشتم.
در مجموع غیر اون دو دقیقه درد اولش بقیه ش خوب بود حتی بیحال هم نبودم بعدش.
خلاصه که تا اینجاش خوب بود تامپونم رو که فردا بگشم و بخیه هم که تموم شه ایشالا خیالم راحت میشه
امیدوارم کشیدن تامپونها خیلی اذیتم نکنه ...فعلاً همین تا بعد...
خب کی میری مطبش؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
میشولک

من به عنوان دوست انتخابت کردم .

پیش دکتر ماریا گرمارودی عمل کردی توی کرج؟؟

میشه بگی کارش چطوره و کلا هزینه عملت چقدر شد؟؟؟ اگه عکسم بذاری که عاااااالی میشه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
mary 82 عزیزم میشه دیلیل حذف سجادیانم بگی من هنوز مهلت دارم و پولو واریز نکردم میخوام خیالم راحت باشه اگه چیزی دیدی تا من فرصت دارم بگی ممنون میشم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
سولماز جان شما هم تصمیمتون با سجادیانه میشه از نمونه های زنده مطبش بگین؟
چرا توو سایتش بنظر بعضی از کاراش ظرافت نداره؟ نمیدونم فک میکنم شاید بخاطر ورمه چون بیشتر کاراش عکس بعدش دو ماه بعد از عمله کلن بنظر دکتر با صداقتی میاد چیزی رو واسه قایم کردن نداره زیاد هم بزرگنمایی نمی کنه
عزیزم من 2بار رفتم یه بار رفتم مشاوره که دقیقا از همین خوشم امد که کارایی که میتونستو گفت . بعد دیلیل دیگه ای که خوشم امد این بود که هیچ چیز پنهان کردنی نداشت یعنی مریض رفت چسب عوض کنه من راحت رفتم دیدم . کسیم چیری نگفت همه هم باهم صحبت میکردن جو کاملا اوکی بود !! چندتا نمون هم اون روز دیدم که به نسبت روز عملشون تا اون تاریخ و ورماشون خوب بودن!! یه بار دیگه رفتم این بار از ساعت 4 رفتم که قشنگ نمونه ببینم حیلی بودن از بین همشون از یکی زیاد خوشم نیومد اما خوب بینی قبلیش خیلی افتضاح بود بنظرم همونم خوب در اورده بود (خودشم راضی بود) از همه عکس قبل خواستم که مال اکثرا دیدم !! یکی دیگه هم بود به نظرم معمولی بود اما خوب!! تا ظرافتو چی ببینی !! من کار فانتزی هم دیدم ازش خوشگل بود به طرفم خیلی میومد اما من فانتزی نمی پسندم برا خودم!! بیشتر طبیعی کاره بنظرم و بیناش خیلی خوب طبیعی میشه !! خط بخیه هم تو هیج کس ندیدم اما همه اکثرا باز بودن ار اینم خیلی خوشم امد
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
جمره اخه میدونی عزیزم من زیاد شک ندارم فقط میخوام خیلی خیلی مطمئن شم !! بینی من جای خراب کاری نداره الانم خوبه اصلا نمیدونم چرا ویرم گرفته عمل کنم!! اینکه زیاد نمیترسم خراب بشه