2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
ممنون شهناز جون....ممنون بانومنیر عزیز.... بچه ها کی گفته که دکتر سامی بینی رو بسته عمل میکنه؟؟؟ بینی من رو باز عمل کرده و قوس هم نداده.... اتفاقا خیلی خوب و حرفه ای عمل میکنه من که خیلی راضی ام
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مال من هم همین طور بود،با این که اصلا پره هام باز نشده بود ولی خیلی پایین بینیم ورم داشت،اما تا 3هفته بود که یه دفعه خوابید و جمع شد. نگران نباش طبیعیه
دکتر فتح سامی / 3مرداد
بانومنیرجان بله من فکر میکنم دکتر خاتمی بینی منو میتونه خوب عمل کنه... رسپیناجان آدرس مطب کرج دکتر سجادیان رو لطفا بهم بده....ممنونم عزیزم. گوگولی جان عکسمو لطفا ببین عکسم صفحه 1526...لطفا اونایی که مطب دکتر دکتر غلامرضا احمدی رفتن عکسمو ببینید و نظر بدید آسا دکتر احمدی واسه بینی گوشتی من مناسب؟****میتونه خوب عملش کنه.
من یه بار رفتم مطب غلامرضا احمدی یکی از مراجعه کننده ها بعد از 9 ماه هنوز ورم داشت ... من این ورم ها رو درک نمیکنم . میگن به بدن آدم بستگی داره ولی چطور کاربعضی ها پر ورمه بعضی ها کم ورم ؟؟ یکی از دوستان به اسم گوگولی با غلامرضا احمدی عمل کرده بینیش گوشتی نبوده ولی .. عالی شده
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
بچه ها یکی از آشناهام امروز منو دید گفت وااااااااااای چقد تغییر کردی بعد یکم موند گفت کاش یه ذره دیگه مماختو کوچیکتر میکرد دکترت داشتم غصه میخوردم توحال خودم بودم که یهو دیدم داره داد میزنه وااااااااااااااااااای چقد نیمرختو ناااااااااااااااز درآورده واسه خودت حتما اسفند دود کن. منو میبینی ته دلم ذووووووووووووووق ذووووووووووووووق بعدش به خودم دلداری دادم که ای بابااااااااا ، همه بچه های عمل کرده نی نی سایت میگن مماخی که تازه یه ماهه عمل شده هنوز پره ورمه ها این ورما بره ایشالله تمام رخمم اوکی میشه دیگه مگه نه خدایا به امید عنایت تو زنده ام
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810