2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها یه سوال... من یه جا خوندم چاق شدن باعث میشه فرم بینی عمل شده به هم بخوره...یعنی اگه آدم دو سه کیلو هم چاق شه باز مماخ آدم زشت میشه؟ آخه من توی این یه ماهی که عمل کردم سه کیلو وزن کم کردم بابام میگه از بس سوسولی خو با دهن بسته چجوری مث قبل غذا میخوردم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام من با دکتر سامی مهربون و عزیزم یک بهمن عمل کردم و تا الان که فقط 8 روز گذشته 90 درصد راضی هستم خیلی عالی و همه چی خوب و محشر اگه 100 بار هم به عقب برگردم بازم دکتر سامی جیگرم رو انتخاب میکنم خدایا شکرت
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
دکتر سامی نه فامیلمه و نه دوست...فقط یه دکتریه که واقعا جاداره دستشو ببوسم اول از خدا ممنونم که این سایتو جلوم قرار داد و باعث شد که دکتر سامی رو بشناسم و بعدش از دکتر سامی تشکر میکنم که بسیار زحمت برام کشید اخلاقش عالی و کارشم 20 انشاالله 14 روز دیگه که طلق رو دربیارم حتما عکس میدارم دیشب چسب رو باز کرد و بینیمو نشون داد..اینقدر خوشم اومد که نزدیک بود ازخوشحالی گریه کنم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
خدا رو شکر ستاره جووون بالاخره به بینی دلخواهت رسیدی،سامی واقعا دکتر خوب و با اخلاقیه به نظر من. راستی بعضی دوستان گفته بودند شیوه عمل ایشون بسته است،این طور نیست بستگی به نوع بینی داره و جدیدا بینی ها رو به شیوه باز عمل میکنه،و به نظر من جز دکتر هایی هست که با مهارت پره ها رو اگر لازم باشه برش میده و اصلا جای بخیه هاش نمی مونه.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
خواهش میکنم عکسمو ببینید....صفحه 1526 و واسم نظر بدید آیا دکتر غلامرضا احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟ من ی نفر رو دیدم با دکتر عبدالرضا خاتمی عمل کرده بود چندسال پیش دیدم....راضی بود و بینیش خوب بود.
لیست دکترای که مطبشون میرم....دکترمیترا علامه.دکتر غلامرضا احمدی.دکتر عبدالرضا خاتمی .دکتر ابیانه. بینی من گوشتی استخونی.. دوست جونا خواهش میکنم عکسمو صفحه 1526ببینید و نظر بدید بگید کدام دکتر واسه بینی من مناسبتر.؟**&
این درست نیس میترا علامه فقط صبحا ویزیت میده .. من نمیتونم کاراشو ببینم بانو منیرجون نظرشو دادن .. شما نظری ندارین درمورد علامه ؟ کارشون ریسکیه ایشون؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
ماری جونم عکستو دیدم فکر کنم دکتر خاتمی بهتر بتونه بینیو جمع کنه ، حالا این نظر منه باید بری مطب با مریضاش حرف بزن از دکتر نظرشو بپرس ببین چه نظر نظر دکتر با خواسته های تو نزدیکه از مریضاش بپرس حرف گوش کن هست یا کار خودشو میکنه
کاکائو جان من تا الان (نزدیک یکماه ، هفته ای دومرتبه مطب میرم) از دکتر سجادیان ناراضی ندیدم. فقط دو سه نفری که تازه عمل کردند می گفتند انگار دکتر استخون روی تیغه رو خوب نتراشیده و یه کوچولو موقعی که لمس می کنند زیر دستشون احساس میشه.
دکترسجادیان
بانو منیر عزیزم ممنونم از بابت درخواست دوستیت پذریفتم ولی با گوشی نتونستم خصوصی پیغام بذارم . نمیشد. میخواستم شمارمو بذارم برات .حالا با سیستم انلاین شدم میذارم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810