2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
خاتون عزیز دکترراستکاری 5 تومن ، ابیانه 4 تومن ، سامی 12 تومن،منافی 8تا 12 تومن، کلانتر 7 تومن ، علامه 4 تا 5 تومن ، میلانی 5 تومن بازم باید خودت بری مطب مریضا روببینی تصمیم بگیری اگه ازکار دکتری خوشت اومد چند باربرو مطب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایان عزیز ممنونم... البته الان که چسبم و دیگه روزا کلا برداشتم ورمش بیش از حد شده و همچنان فرم خاصی نداره :)) ولی چون تغییر مثبت و موثر تو صورتم داشتم الان راضی َم دیگه گذاشتمش به حال خودش ورم کنه ورم نکنه بگیره باز شه :)) دیگه رهاش کردم :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سلام دیروز مطب راستکاری بودم ۸۰ ٪ کاراش خوب بود .مطبم بسیاااار شلوغ بود. ولی دختره که ترمیمی اومده بود میگفت من جای تو بودم میرفتم پیش فرهنگ مجد !‌ یه سر رفتم مطب ایشون ( طبقه اول همون ساختمون بود)دوتا مریض بودن عالی بودن ! ولی کارای سایت فرهنگ مجد از نظر من خیلی زشته ! حالا نمیدونم فرهنگ مجد کارش خوبه یا نه ؟ نظر شما چیه ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
بانو منیر عزیز، علامه از انتخابهای منم هست. بینی شما خیلی ظریف شده خودنون نیخواستین?? من کارای دکتر کوهستانی رو تو اینستو گرام دیدم ، سوراخا تابه تا بودن اکثرن در مورد سوالای من کسی نظری نداره?? اینکه کارای دکتر ابیانه تو سایت فوتوشاپه یا واقعیه?? و نظرتون در مورد دکتر علامه، ابیانه، صحرایی، راستکاری، احمدی. در ارتباط با بینی اسخونی
لطفا کسی نظر بدی نسبت به میلانی . علامه و زینلی داره بگه الکی وقت نذارم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
من یکی از دوستام پیش یحیوی عمل کرده زیاد اطلاعات ندارم راجب بهش ولی دوستم قیافش از این رو به اون رو شد ( خیلی بزرک بود بینیش ) ولی بی نقص نیست از نمیرخ اوکیه اما تمام رخشو دوست ندارم به عنوان بینی !‌
2810