2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
مامان آدرین91 عزیزم اگر دکتری میخوای که جای بخیه نداشته باشه یحیوی عالیه.من 2تا دوستام پیشش عمل کردن جراحی بسته بوده(یعنی از داخل بینی)!خیلی راضی بودن و میگفنت عمل و بعد خیلی راحت بود! من خودم نمیتونم 7تومن هزینه کنم وگرنه میرفتم پیشش.حتی مشاوره هم رفتم حالا من ازت یه سوال دارم. هزینه عمل *ملکان* چقدره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توفیقی همونی که کرجه؟ همکار من پارسال باهاش عمل کرد مال اون کاملا استخونی بود ولی خودش می گفت شانس اوردم چند بار که رفته بود مطب می گفت نمونه هاش اصلا خوب نبود و بعدش دکتر لرزش دست شدید داره
هانی 67 عزیز جراحی بینی درد داره من که این جوری بودم تا زمانی که قالب و تامپون بکشن اعصابت خورده بعدش کم کم بهتر میشی . دکترای که طبیعی کار میکنن کلانتر ، منافی ، بشارتی ، راستکاری ، دکتر گوگولی جان خوب بینی گوگولی خوب شده میلانی طبیعی کار میکنه ابیانه طبیعی کار میکنه ،سرکارات طبیعی کاره ، صالح راد طبیعی کاره ، باید خودت بری مطب کارا ومریضارو ببینی بعد تصمیم بگیری
خدا رو شکر پس تو هم مثل من بودی خیلی خوبه که تنفست بهتر شد. اسم دکترت چی بود که کارش خوبه خیلی خوبه که بچه ها با دکترای دیگه آشنا بشن واقعا هستن دکترایی که کارشون خوبه ولی کسی ازشون اطلاعی نداره ممنون که عکس گذاشتی خیلی کمک بزرگی به بچه ها کردی منم یک ماه دیگه که بینیم 4 میشه عمل کردم عکس میذارم
فدات شم عزیزم مرسی بینیه شما هم حتما خیلی خیلی خوشگل شده دکترم غلامرضا احمدی هستش. هزینه ی عمل 5100 . روش عمل بسته. مشکلایی که بینیم داشت: انحراف، دررفتگی غضروف، یه قوز کوچیکم داشتم، افتادگی نوک بینی. شاید قبل از عمل بینیم کمکار بنظر میومد اما به گفته ی دکترم بینیم خیلی پیچیده بود. من از دکتر احمدی راضی ام یعنی از لحاظ تنفس، جای بخیه و سلامت بینی تضمینش میکنم بعد از به هوش اومدنم درد، حالت تهوع و سرگیجه خدا رو شکر نداشتم. باز به عکس من اکتفا نکنید خودتون باید برید مطبش ببینید کاراش با سلیقتون جوره یا نه.
2810