2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
ماهی تنگ بلور من عکستو ندیدم سپیده جون عکس شماروهم ندیدم چطوری باید عکسارو دید؟ در ضمن هر کسی از عکس شما سو استفاده کرده خیلی بی فرهنگ بوده باعث میشه کسی دیگه برای کمک به بقیه عکسشو نزاره به نظرم برای جلوگیری کردن از سو استفاده های اینجور آدما هر کی میخاد عکس بزاره روی چشماشو سیاه کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومها.سپیده جون من الان یه مدته دنبال دکتر خوب میگردم.خیلی گشتم.این اواخر کارهای محبوبی راد رو دیدم و خیلی خوشم اومده.اما یه جوری هست نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم.شاید چون هم جووونه هم بعضی مدلاش خوب نیست.اما اونای دبگه عاااالیه.تو ععزیزم پیش محبوبی راد عمل کردی.آره? میشه نظرت رو راجب کار دکتر.سواد و معلوماتش و کارهایی که ازش دیدی و البته تجربه خودت رو برام بگی.یک دنیا ممنونت میشم.
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
سپیده جون من الان عکستو دیدم خیلی شیکه بینیت مبارکت باشه میشه در مورد دکتر محبوبی راد اطلاعات بدی؟قیمتش و کارش ؟ خودت راضی هسی از نظر تنفسی مشکلی نداری ؟ممنون میشم جواب بدی
ماهی جان عزیز بینیت واقعا قشنگ سده حالا کسی چیزی گفته بزار رو حساب کج سلیقه بودنش . بینی به اون قشنگی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مرسده گل جان میشه بگی مشکل بینیت چی بود؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
والا مشکل زیاد داشت هم نوکش کج بود هم دوتا خط افتاده بود مثل وی برعکس بالای بینیم هم بغلای بینیم تو رفته شده بود.... بهرحال دفعه اول خیلی بد عمل شده بود گرچه من یه ده سالی تحملش کردم.. ولی عکسام خراب میشد همیشه دیگه گفتم عمل کنم بهتره... چنتام دکتر رفتم اکثرن قبول نکردن تا بشارتی اکی داد....حالام وضعیتش معلوم نیست ولی فک کنم بهتر از قبل شده گرچه بشارتی اصلن کوچیک نمیکنه
سلام دوستای گل من چند صفحه پیش عکسامو گذاشتم فقط کلانتر هرمزی بهم پیشنهاد شد . اون به نظر گرون در میاد هزینه ش میشه اسم دو سه تا دکتر بگید زیر 6 تومن ؟ راستکاری سجادیان علامه ؟؟ اینا چطورن ؟ اگه شما دکتر بهتر بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.. میخوام برم مطباشون از نزدیک ببینم نیم رخم http://up.pixfa.ir/54ba9599e6103/ تمام رخم http://up.pixfa.ir/54ba96823e7ca/ سه رخم http://up.pixfa.ir/54ba96ff9cceb/
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جان علامه ظریف فانتزی عمل میکنه بین 4 تا 5 تومن میگیره ، راستکاری ظریف و ولی طبیعی عمل میکنه 5 تومن میگیره ، سجادیان طبیعی عمل میکنه نک بینی گرد درمیاره وظریف نمیکنه، 4 تومن دستمزدشه هر سه تاشون دکترای خوبی هستن باید ببینی چه سبکی دوست داری. چون بینیت کم کاره پیشنهاد میدم.کارای راستکاری ببینی چون به پره ها معمولا دست نمیزنه ولی علامه و سجادیان پره ها رو.برش میدم
مرسی عزیزم . برام این مهمه که نیم رخم خوب بشه تمام رخم زیاد نمیخوام کوچیک بشه . فک کنم همینطوری بمونه بیشتر بهم میاد . مشکل همین نمیرخست ظریف باشه نوکش نمیخوام گرد باشه . گالری علامه تو اینترنت نیس؟ شما خودت دکتر دیگه پیشنهاد نمیدی تو همین سبک و قیمت برای بینی من؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جان فک کنم چون بینیت کم کاره و گوشتی نیس زیاد مشکلی نداری برای عمل... سجادیان تخصصش بیشتر گوشتیه و علامه ظریف و نیمه فانتزی و فانتزی دکتر خاصی تو ذهنم نیس الان ولی صحفه های قبل تر و بخون اسم و طرز کار دکترا تا حدودی دستت میاد
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
بانو منیر جان بینی من استخونی غضروفیه ایرادی هم نداره بنظر خودم کمی درشته و نوک بینیم تپله نمونه کارای سامی رو دیدم خوشم اومد ولی هزینش بالاس بینی شیک و نیمه فانتزی دوسدارم حداکثر 4.500 هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم ممنون میشم راهنماییم کنی عکسمو چطوری برات خصوصی بزارم ؟؟؟
2810