2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
اینم عکس 2.5 بعد از عمل منتها چون ماسکه نیس اگه دیدین بگین بردارم :) بیینیم گوشتی بود با شکستگی داغون در سه رخ :)) الانم راضیم فعلا تا ببینیم چی میشه دکترم سجادیان هزینه 4.5 عکس 2 ماهگی هم صفحه 1530 نیمرخ : http://8pic.ir/viewer.php?file=86qbrm2pwnrj71jxfjvr.jpg 3رخ : http://8pic.ir/viewer.php?file=abkuez8hwxr6bost0m9g.jpg سوالی داشتین در خدمتم
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین خانم ربیعی و گندمی رو من تعریفشون رو شنیدم که باز ناراضی داشتن گندمی میگن کوچیک میکنه خیلی و ربیعی هم جدیدا کار بد داشته.اصفی رو جدیدا شنیدم ولی بازم انگار طبیعی عمل نمیکنه
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
مینا_مامان امیرحسین جان من زیاد مطب گردی نکردم چون ادم بدتر وسواس میشه و قاطی میکنه من نظرم رو حسنانی و جهادی و اینا بود که با تحقیق تو همین تاپیکا دیدم ایده الم به سجادیان نزدیک تره :)
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
در مورد صحرایی گزینه دوم من برای عمل بود بعد کامیابی کاراش نیمه فانتزی و طبیعی ولی نه طبیعی که سایز بینی کوچیک نشه و بینی فقط رفع عیب بشه دوستم باهاش سه سال پیش عمل کرده ظاهر بینیش مشکلی نداره و قشنگه اما ابریزش داره همیشه شنیدمم این مشکل تو مریضای صحرایی زیاده به منم میگفت دوستم که اینجوری میشم بعد از عمل اما من توی این ۵ ماه که از عملم میگذره یه بار بینیم ضربه خورد یهو ابریزش کرد یه بارم الکی یهو ابریزش داشتم ولی اون همیشه اینطوریه یعنی همه میدونن وقتی بگه دستمال سه ثانیه مهلت داری بهش دستمال بدی :) راجب کلانتر انقدر نگین طبیعی رفع ایراده عکسای جدیدش که نیمه فانتزی قشنگ و قشنگم هست من از قبل بیشتر خوشم میاد ولی خوب تغییر سایز اره نمیده انگار یه چیزم یادتون باشه همه ی زیر ۳ ماهه ها از بینیشون راضین ؛)
من خواهرم پیش صحرایی عمل کرده 2 سال پیش اما ابریزش نداره یعنی تا چند وقت ابریزش دارن اصلا یعنی چی بی دلیل آبریزش دارن؟!! من خیلی اطلاعاتی راجع به عمل بینی ندارم
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
من خواهرم راضی بود از صحرایی از همه چیش و تنفسشم خوبه منتها اون بینیش استخونی بود می خوام ببینم گوشتی رو خوب عمل می کنه؟؟ من کارمندم و خیلی سخت بهم مرخصی میدن نمیرسم زیاد برم مطب گردی اینجام که هزارتا دکتر اسمشون هست واقعا نمیدونم چطور انتخاب کنم
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
دوست منم استخونی بوده و ۳ سال بیشتره که عمل کرده نه تا چند وقت نیست برای اون ظاهرا اسیب دیده که بعد از سه سال هنوز ابریزش داره بگیم ۶ ماه اول بینی تحریک شدس بعدش دیگه که باید طبیعی بشه یادمه یکی از کاربرا که با علامه عمل کرده بود خیلی از صحرایی بد میگفت و بهم میگفت یه روز تایمی که مریضای قدیمیش میان برم انقدر مورد خراب میبینم که باهاش عمل نمیکنم بهر حال همه اخر به این نتیجه ی درست میرسن که باید مطبگردی کنن و از اینجا نمیتونن دکتر انتخاب کنن فقط میتونن لیست درست کنن برای خودشون من ۱۰ تا دکتر ویزیت شدم نمونه دیدم بعد انتخاب کردم پیشنهادم همینه به شما هم :) بخاطر یه نمونه ی خوب با کسی عمل نکنین اگه کسی گزینه قطعی شما شد یعنی ۳ بار حداقل کل تایم ویزیتش رو نشستین تو مطبش
سلام عزیزانم ببخشید که من نبودم این مدت... هم درگیری های شخصیم خیلی زیاد بود هم درگیری هام راجع به بینی... یه مدت زیادی بابت بوی بد توی بینیم اذیت بودم و همه میگفتن طبیعی ِ ... آخر دیروز رفتم دکتر و فهمیدم هیچم طبیعی نیست تورو خدا تورو خدا تورو خدا اگر مشکلی براتون پیش میاد به مشورتا و حرفا اکتفا نکنین حتما با دکترتون هم مطرح کنین من وقتی به دکتر گفتم این بوی بد در حدیه که به حالت تهوع میوفتم گفت این اصلا طبیعی نیست بیا مطب رفتم گفت بخیه های جذبیت هیچکدوم جذب نشدن در دردناک ترین حالت اونایی رو که دستش می رسید سعی کرد بکشه برام ولی خب اون بالاییا رو کاری نکرد... بهم دو تا قرص هم داد Ciprofloxacin و clindamycin گفت ده روز بخور بعد از گفت دو هفته دیگه بیا باز ببینم........................... :( ... + حالا یه سواااااااااااااااااااااااااااااااال مهم :( اینکه ده روز بعد از عمل بینی در کمترین حالت ورم سوراخ هماهنگه تضمینی ِ واسه اینکه تا آخر هماهنگ بمونه؟ من الان اینقدر یه طرف بینیم ورم داره سوراخ بینیم افتضاح شده اصلا اصلا اصلا متقارن نیست ، و اینقدر اون سمتی که ورم داره فشار میاره که اصلا نوک بینیم کج شده... اینم عکسش: سمت چپ برای اون موقع ست که متقارن بود سمت راست برای دیشب........ این به نظرتون درست میشه؟ حالا درست درستم نشه مهم نیستا فقط میخوام از رو به رو اینقدر نما نداشته باشه....... http://up.pixfa.ir/medium/Zvp.jpg :( از کلمه " ورم " متنفر شدم دیگه این یک ماه.......
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سپیده چقدر سختتت :/ یکی از مشکلات منم اینجا همینه که همه چیو همه میگن ورمه یا طبیعی برای همین به این نتیجه رسیدم اصلا اینجا مشکل بیان نکنم :)) عزیزم حقیقت اینه که الان نمیشه گفت سوراخات قرینه میشه یا حتی اگه قرینه بود نمیشد گفت میمونه باید صبر کرد اما قطعا از این عکس بهتر میشه چون قطعا ورم هم داری ولی اینکه چقدرش مربوط به ورمه معلوم نمیشه الان امیدوارم مشکل بخیت و ناقرینگیت خیلی زود حل بشه عزیزم :)
سلام سپیده جون ببین بنظرم برو پیش دکترت بینیتو نشون بده... چون درسته ورم میکنه بینی ولی نه انقدر که نوک بینی کج شه و سوراخا انقد نامتقارن شن. باز من نمیدونم روش کار دکترت چطوری بوده؟ شاید ورم کاراش این مدلیه. بخاطر همین میگم برو پیش خودش.