2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مروارید جون زمانی که من مطبش رفتم همه راضی بودن و بینیشون خوب شده بود....ولی نمیدونم واسه چی اینجا اسمی از دکتر شاهین صحرایی نیست؟* چندسال پیش اینجا اسمش بود و میگفتن خوبه...ولی الان اسمی ازش نیست!؟!!!!
اگر کسی از کارای دکتر صحرایی راضی یا ناراضی...لطفا جواب منو بده و راهنمایی کنید ممنونم...و هزینه عملش چقدر؟*و دکتر صحراییی بیشتر تو چه سبکی کار میکنه؟*اصلا بدرد بینی های گوووووووشتی میخوره؟* ممنونم.
بهناز جوون ایدا جوون مشکل تنفسی که الان ندارین؟؟ واسه من تنفس خیلی مهمه.. من یه بینی طبیعی میخوام که فقط ایراد گیری بشه نمیخوام مماخم از نو کلنگ زنی بشه......از یه طرفی هم نمیخوام کارم به ترمیم کشیده بشه خیلی میترسم توروخدا کمکم کنید
سوال میپرسم جواب نمیدید...سایت میذارم نگاه نمیکنید....عکس میذارم محل نمیذارید..واقعا به آدم بر میخوره اینجا فقط تهرانی ها همدیگه رو تحویل میگیرند؟؟!!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام سلام.من تا چندروز دیگه امتحانام تموم میشه و میررررم تهران .برعکس اونچیزی که فکرمیکردم نیاز به مطب گردی دارم...جو تاپیییییک وحشتناکه.الان یهویی تاپیک 2.5 بودمممم عالی بود بچه های این تاپیک مث آیدا و کتانه و خیلیا دنبال دکترشون بودن که الان عمللل کردن به سلامتی اتفاقا امضای یکی از بچه ها الان شده بود :بایحیوی راضی نیستم!:((((((((((( لطفااااااا همه ی منشی هاااااااااااااا و افراد فیک پرتتتتتت شننننن بیروننننن.جو روووو دوباره میسازییییییییم سالم!!!چون ما داریم اعتماد افراد رو میدزدیم و اون هم با سلامتی وزیباااااییی یک فرد،این بدترین دزدی نیس؟؟؟!!!!.....لطفا خواننده ی خاموشااا فعال شن.قدیمی ها هممم برگردن به تاپیک اگه سر میزنن!!! خببب شروع کنیم دوستان بایه جو پراکسیژن و البته خیرخواهی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بانو منیر جان ممنون از پاسخگویی عزیزم... یه سوال دیگه !!کار دکتر رجایی رو در حد کدوم دکترهای تهران میدونید؟؟ راستی سایت دکتر روشنی هم میذارم به نظرتون کدومش کارهاشون بهتره؟این دکتر روشنی فامیلمون هم هست هنوز پیشش نرفتم.ولی دوستم پیشش عمل کرده بود خیلی خوب شده یود. http://drroshani.com/index.php/en/ امشب رفتم دکتر رجایی..خیلی فاز مثبت داشت.کلی وقت گذاشت و خیلی ازش خوشم اومد.یه دختره اومده بود چسب رو بینی داشت خوب بود..2 نفر دیگه هم اومدند وقت گرفتند.ایرادهای تنفسی وانحراف بینیم رو برام توضیح داد.گفت تیغه بینی رو یه قوس خیلی خفیف میده و پره ها رو جمع میکنه.برخلاف فکری که میکردم گفت بینیت استخونی غضروفی هست و گوشتی نیست.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.