2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
آقا ساسان مرسی از جواب.خیلی بد شد که بیمارستان اینقدر گرون کرد.مگه چه امکانات خاصی برا عمل.بینی لازمه?مت 4ماه پیش 1/300 دادم. برا خنده نگران نباش من فقط کلوملام باز شده بعد چهارماه جدیدا میتونم طوری بخندم که فقط کمی دندونام پیدا شه.حالا شما که یه جور دیگه بخیه داری که اا حالا نشنیده بودم.جالبه ها,چرا?خودت میدونی?از دکتذ بپرس,البته خیلی اهل جواب نیس. اینم بگم که بعضیا رو مطب میدیدم از همون هفته اول قهقهه‌ میزدن.من هنوزم با لبخند بینیم درد میگیره.
ترمیم با دکتر سامی
بابا این دکتره اعجوبه است ... چه جراتی داره ... بعضی دکترها که اصلا به پره هم دست نمی زنن این اومده به جز پره که کلا برش داده شده از بغل هم برش داده ... از قبل از عمل شنیده بودم خدای بخیه است ... حالا امیدوارم همونطور که شنیده بودم باشه جاش نمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره خانم الان که زیر گچ و چسب و اینجور چیزهاست کلی هم ورم داره ... اون خط رو هم چون پنبه کنار بینیم خونی شده بود کنجکاو شدم چسب و از کنار برداشتم یه لحظه دیدم بعد دوباره چسبوندم سر جاش ... بخیه ها رو که بکشم چشم میذارم
بله راضیم.منتهی من ترمیمی بودم و نسبت به قبلم. خیلی بهتر شدم.البته نوع بینی و مشکل من طوریه که حالا واسه رضایت زوده.ولی تا اینجا از انتخابم خیلی راضیم.باید بیش از یکسال بگذره.اولش خیلیا راضین.البته شما که.عمل.اولی خیالت راحت باشه.
ترمیم با دکتر سامی
طبیعیه آلان بیشتر از قبل خندت بگیره! من تازه اون موقع فهمیده بودم خمیازه از خنده بدتره!!! من خودم قبل از اینکه بخیه بکشم اون قدر می خندیدم بخیه هام تیر می کشید!!! واقعا دست خودم نبود اصلا هم نمیشد لپم رو بگیرم!!! خنده ای که اومده بود دیگه نمیشد جلوش رو گرفت!!! مامانم هم به دکتر گفت چیکارش کردین هر کاریش می کنیم می خنده!!!دکتر هم گفت بعد 2هفته اشکال نداره فقط جان من قهقهه نزن دیگه!!! دکتر که خیلی مهربونه،فقط وقتی داره کاری رو میکنه دوست نداره تمرکزش به هم بخوره و گر نه هر چی بپرسین میگه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810