2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
سپیده جون به من که دکتر گفت اصلا چسب نزن ولی چسبو که باز کردم نمیدونی چقدر ورم داشت خودم میخوام تا یکماه بزنم خودم عوض می کنم ولی دکتر گفته زودتر از دو روز به صلاح نیست چسبو عوض کنید
دکتر کلانتر 6 آذر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو منیر جون بمن گفت با پماد جنتامایسین چشمی توشو تمیز کن تنفست راحت میشه(همین که شما هم گفتی) ولی من با گوش پاک کن چرب می کنم دکتر هم گفته بیشتر از سر پنبه دارش فرو نکن ولی اونجوری که تمیز نمیشه
دکتر کلانتر 6 آذر
آیدا جون من یکی از دوستام بیشتر از دو هفته که چسب زد دکتر بهش گفت که اینجوری بدتر باعث تثبیتِ ورم بینیش میشه من میدونم که دکتر محبوبی میگن تا دو هفته روز و شب و بعدش تا یک ماه فقط بعد از غروب چسب بزنیم حالا باید ببینم بعد عمل دقیق بهم چی میگه... بعد میدونی چیه خواهر بینی یه ساختاری داره خودش جسم خارجی رو به مرور دفع میکنه زمان بده هرچی اضافه هست خودش میاد بیرون احساس می کنم حساس شدی به تمیز کردنش تا اون بالامالا ها... وسواس فکری گرفتی خواهر بدتر از من؟ ... رها کن خودتو و چشماتو ببند و به روزایی فکر کن که زیبایی و تناسب صورتت قراره در بهترین حالت خودش و نشون بده ( اینا چیزایی که خودم همه ش به خودم میگم اینروزا :)) ..... ) انرژی مثبت :* مطمئن 6 ، 7 روز دیگه از این نظر هم خیالت راحت میشه و میتونی کاملاٌ از بینی نفس بکشی :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
البته حق داری خواهر قربونت برم من چون خودم پُلیپ دارم کل عمرم با دهن نفس کشیدم خیلی نمیتونم درک کنم یعنی اون مواقعی هم که با بینی به زور نفس کشیدم همچین حس خاصی برام نداشته تازه فکر کنم بعد از عمل قراره تجربه کنم که با بینی هم میشه به راحتی نفس کشید :)) :*
آیدا جوووووون مرسی بانو منیر عزیزم مرسی از راهنمائیات... یادم باشه همه اش اینارو به خودم بگم..... حتما برای چسبم هم میرم پیش دکتر که خیالم راحت باشه... باز خدا رو شکر اومدم اینجا یه ک از استرسم کم شده آهان میخواستم بپرسم که تا هفته ی اول چه غذاهایی خوردین؟ چون من یه لیست از غذاهای نرم و قابل خودن که جویدنی نباشه تهیه کردم واسه یه هفته یه چندتا کم دارم :)) آخه میخوام اگر خدا بخواد تا دو هفته غذای نرم بخورم بدون نمک چای رو هم از دو روز قبل عمل و تا ده روز بعدش نمیخوام بخورم... بعد آناناس میگن از چند روز قبل بخوریم واقعا تاثیر داره؟ آب آناناس و کرفس؟ ( وای شرمنده من چقدر سوال کردم،مخصوصا که مطمئنم تا حالا هزار دفعه اینا رو تو پستای قبل توضیح دادین حتما :( ................. )
اونایی که هنوز عمل نکردین..... تو انتخابه دکتر خیلی دقت کنید.... تنها کاری که ما میتونیم قبله عمل انجام بدیم همینه.... حتما برید مطب و نمونه زیاد ببینید(لا اقل 10 تا)....کاملا سبکه عمله دکتر میاد دستتون و با سلیقتون میسنجین.... به صرفه اینکه یکی دو مورد دیدید و خوب بودن و یا اینکه خواهرت یا پسرخالت با فلانی عمل کرد و راضی بود تصمیم نگیرید..... اینهمه مدت با این دماغ ساختید....یکم هم روش بزارید و خوب تحقیق کنید...اونم با چشمه خودتون و چندین نمونه دیدن از کاره دکتری که مد نظرتونه.... نمیخوام استرس وارد کنم...اما حقیقته....ببینید این همه ترمیمی داریم و یا کسایی که ناراضی ان..... خودم بعده عمل حس کردم سبکه دکترم با سلیقم جور نبود....البته راضی ام در کل...و اینکه یک ماه واسه قضاوت زوده..... بزرگترین تجربه عمل من : حتما برید مطب و نمونه زیاد ببینید..... مثه من خجالت نکشید و تو مطب پر رو باشید...... باور کنید که چند روز وقت گذاشتن و یکم هزینه مطب گردی مثه سرمایه گذاری برای آینده ای بهتر برای همتونه....شک نکنید....... ما خودمون مسئوله خودمون هستیم....کسی زورمون نمیکنه...
بانو منیر جان یه دنیا ممنونتم :* مرسی ی ی ی ی خیلی abbey road عزیز مطمئنم ماه 6 که بینیت کاملاً میشینه خودتم بی نهایت راضی میشی عزیزم مرسی از راهنمائیات
من دو هفته پیش با کلانتر هرمزی ویزیت شدم.گفت هزینه عملت میشه 6 و نیم تا 7 تومن.با چونه زدن گفت حالا یه تخفیفی بهت میدم.. کسی با ایشون عمل کرده؟ چقدر با آدم راه میاد؟ بعدشم به من گفت به بیمه تکمیلی معرفی نمیدم!!!:( نمیدونم چرا
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سلام دوستامن چندتا سوال دارم لطفا هر کدومتون نظر و تجربه خودتون را کامل بهم بگید من تهران نیستم ولی قصدم بود واسه عمل بینی بیام تهران البته فامیل هم دارم بیام ولی این چند روزه که این تاپیک را دنبال میکنم میبینم پروسه زمان گیر قبل و بعد عمله لطفا روند قبل عمل و بعدش را یکی برام خوب توضیح بده که بدونم چند روز باید تهران بمونم و ببینم مقدوره برام اصلا یا نه مثلا چند تا مطب باید برم و بنظرتون چند تا مطب میتونم تو یک روز برم? برای هر مطب گردی باید ویزیت بدم یا فقط مشاوره ویزیت میخاد? ویزیت دکترها چن د هست الان? شما مطب یک دکتر را چند بار برای نمونه رفتید? قبل عمل چه ازمایش یا تستی لازمه? و میخاد از قبل تهران باشم یا روز عمل میشه بیام فقط? بعد عمل بستری داره? چند روز بعد باید ب م دوباره مطب? چسب زدن و ساکشن و ....کلا چند بار باید رفت? همه اینها را میپرسم که بتونم تصمیم بگیرم با یک بچه سه ساله شدنیه بیام تهران عمل یا همین شهر خودمون ریسک کنم و عمل کنم?ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید
2810