2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست
سلام خدمت هگی من بینیم از نیم رخ درازه یعنی فاصله نوک بینی تا صورتم زیاده.میخوام این مشکل حل بشه و هیچ تغییر دیگری نمیخوام چون بینیم هیچ مشکل دیگری نداره.آیا برای اینکار لازمه در انتخاب دکتر وسواس به خرج بدم ؟؟فکر میکنم اینکارو همهه دکترا مثل هم انجام میدن. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا منو راهنمایی کنید دوستان.من بین دکتر کلانتر هرمزی و برزنجی موندم.قیمت خیلی واسم مهمه..کلانتر گفت 7تومن..برزنجی رو نمیددنم اما میگن حدود 7.8تومنه.. کدوم بهتره؟بیشتر راه میاد؟ دکتر کلانتر بهم گفت واسه بیمه تکمیلی هم گواهی نمیدم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سارا جان شما در مورد این دکتر عبدیزدانی چیزی نشنیدی؟؟؟؟؟؟؟ برزنجی هزینه عملش چقدره؟؟؟ من بینیم گوشتیه بین سجادیان ، کامروا ، برزنجی و سامی کدومو پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟ من خیلی دو دلم نمیدونم کدومو انتخاب کنم
baran جان من اسمش را تا حالا نشنیدم راستش من خودم با دکتر سجادیان عمل کردم در واقع ترمیم کردم یعنی دفعه سومم بود که عمل کردم بینی ام هم گوشتی بود من واقعا راضی هستم از کارش کامروا را توصیه نمی کنم بهت چون می گی بینی ات گوشتیه برزنجی هم بیشتر رفع عیب می کنه و طبیعی کاره بینی گوشتی اصلا ازش ندیدم سامی هم راستش من هر کس از بچه های اینجا دیدم که باهاش عمل کرده استخونی بوده
منم در حد سایتهاشون و نی نی سایت میشناسمشون عزیزم من تهران نیستم ولی به احتمال زیاد یا با سامی و یا با سجادیان عمل میکنم ولی من بینیم گوشتیه و انحراف هم دارم یعنی تقریبا پرکاره
آفتاب جان اولا که خیلی خوش سلیقه ای خوب همه بینی گریس کلی را دوست دارند باید ببینی بیس بینی ات قابلیت شبیه شدن بهش را داره یا نه اگر بینی ات خیلی کمکاره من تو کارهای دکتر برزنجی این سبکیها دیدم منتهی بینی خودش خیلی کمکار بود صرفا یه قوز و یه کم افتادگی داشت از دکتر کامروا یکی از بچه های اینجا باهاش عمل کرده بود که خیلی کمکار بود و خوب شده بود نسبتا منتهی یه نمونه سه ساله خارج از اینجا ازش دیدم که اصلا خوب نبود نه اینکه خراب باشه طبیعی در عین حال تابلو عملی بود نمی دونم منظورم را رسوندم یا نه یه جوری بود و اصلاااا شیک نبود
من خودم با سجادیان عمل کردم و چون راضی هستم می ترسم یه خورده از روی تعصب راجع بهش حرف بزنم ولی خب کارش را قبول داشتم که باهاش عمل کردم دیگه سامی هم اون روی سکه یه بار رفتم پیشش نزدیک بود باهاش دعوام شه برای همین ازش خوشم نمیاد برای همین نظرم نمی دم چون ممکنه منصفانه نباشه