2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست
maman nono:منم که هرکی میاد این سوالو میپرسم؟مامان نونو جان لطفا درباره ی یزدانفر؟سبک کارش؟ایراداتش؟احیانا خرابکاری؟و یه مشورت بهم بده ممنون میشم عزیزم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نونو جونممممممممممم.خوبییی از قدیمااااااااا هست بعد از مدتی طولانی تقریبا برگشتم.بینیت خیلییییییییی ماه شده.چه قلمی وخوشجل شده. خاله جون هم راضی هستن؟ نونو کاش از ایشونم عکس بذاری. عجب وفاداری باز سر میزنی به تاپیک. بانو منیر هم مثل خودت گله.خیلی اطلاعات در اخیارمون میذاره.
امروز با مطب دکتر نراقی تماس گرفتم برای قیمت عمل گفت طبق تعره وزارت بهداشت؟!یعنی چقدر؟!
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سلام به همه دوستان. من چهارشنبه گذشته برای ویزیت پیش دکترم رفتم برام ماساژ قسمت استخونی بینی داد که من از سمت راست بینیم قشنگ یه صدایی شنیدم به دکتر گفتم بینیم شکست کلی خندید تا حالا موقع ماساژ برای کسی همچین حالتی بوجود اومده؟ من کنار تیغه بینیم از داخل سوراخ سمت چپ احساس میکردم چیزی چسبیده،به دکتر که گفتم بعد از معاینه گفت بخیه است گفت ولش کن نوک بینتو نگه داشته هروقت اذیت کرد جنتامایسین بزن حالا از اونروز به بعد خیلی درد دارم نمیدونم بخاطر اینه که باگوش پاک کن بهش کرم زدم یا چیز دیگه ایه .حتی لب بالام تکون میخوره بینیم درد میگیره مثل حس کبودی. حالا چکار کنم؟بخیه تا چه مدت میتونه داخل بینی بمونه؟یعنی دکتر نمیکشه بخیه رو؟
الهی به من آن ده که آن به.
ایدا من الان یه ماه و نیمه با دکتر کلانتر عمل کردم منم 4 روز تامپون داشتم اصلا تامپون کشیدن درد نداره نترس بعدم وقتی گچ و چسب و برداری پره ورمه اصلا ناراحت نشی و نترسی من وقتی اولین بار بینیمو دیدم گریم گرفت ولی الان که هرروز میگذره هی بهتر میشه الان عالی شده ولی بازم پره ورمه 6 ماه طول میکشه صبور باش
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
سلام د وستان من میخام یک تحقیق مقدماتی بکنم واسه عمل بینیم بینی من گوشتی و بزرگه سوراخهای بینیم هم خیلی بزرگه با این توصیفات کدوم دکتر پیشنهاد شماست? یک بینی طبیعی هم میخام نه خیلی قلمی و سر بالا یا باریک یک اماری از هزینه ها هم بدید زندایی همسرم پیش دکتر شاپوری تو جردن عمل کرد خیلی طبیعی شده ولی بینیش استخونی بود کلا انگار مهارتش تو استخونیه یک چیز دیگر من دخترم چهار سالشه به نظرتون دوره بعد عمل به مشکل نمیخورم ? چون میخام یک سال دیگر دوباره بچه دار شم میخام اگر بشه قبلش عمل کنم
ایدا جان مبارک باشه دختر چقدر م طاقتی تو بالاخره هر عملی یه دوره نقاهتی داره دیگه یکم صبر و تحمل میخواد ایشالا تامپونو که برداری وضعت بهتر میشه نگران تنفست هم نباش به مرور بهتر از قبل میشه مخصوصا اگه قبلا انحراف هم داشتی بابا ته دل این عمل نکرده هارو خالی نکنید :))) زی زی بانو جان این توضیحی که راجب فرم بینیت دادی مطمین باش اصلا ظریف و خیلی قلمی درنمیاد چون بینیهای گوشتی و پرکار نهایت سایزشون یکم کوجیکتر میشه و یکم جمع و جورتر و شکیلتر این حرف من نیس اگه یکی دوتا دکتر واسه مشاوره بری خودت متوجه میشی گلم البتع خب شماهم طبیعی میخوای دیگه. به نظرم سجادیان و سامی واسه شما گزینه های بهتری هستن با توجه به گوشتی بودن بینیت